Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Bekveld

André Lankveld
Makelaar en Adviseur

Vanuit de detailhandel ben ik in de makelaardij terecht gekomen met als eerste opdracht het verhuren van 40 winkelpanden voor een Duitse opdrachtgever. Samen met mijn vrouw Petra run ik het kantoor waarbij zij de binnendienst doet en ik de buitendienst. Met zowel de aankoop als verkoop van woningen neem ik uitgebreid de tijd en voel ik me persoonlijk betrokken. Ik geef altijd net dat beetje extra.

Wij hebben ons aangesloten bij Maison Makelaars vanwege de uitstraling en de commerciële advisering/begeleiding en ook vanwege het uitgebreide CRM-systeem en het complete dienstenpakket. Het is fijn om als één groep iets te kunnen doen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. “Samen staan we sterk”.

Samen met Petra en onze drie kinderen woon ik in Doetinchem. Mijn werk is uiteraard mijn grootste hobby maar daarnaast ben ik een groot paardenliefhebber en breng ik mijn vrije tijd graag door met onze Belgische trekpaarden.

Petra Lankveld
Office manager

Toen mijn man een eigen makelaarskantoor opende heb ik de taak van Office Manager op me genomen. Ik ben dus uw aanspreekpunt via de diverse kanalen en ik neem het hele reilen en zeilen binnen het kantoor voor mijn rekening.

Doordat André en ik ook al samen een detailhandel hebben gehad waren we direct goed op elkaar ingespeeld. We hebben kennis van de regio en een groot netwerk van specialisten beschikbaar.

André en ik wonen in Doetinchem samen met onze zoon en twee dochters. Naast tijd doorbrengen met ons gezin lees ik

Jelmer Harbers
Office medewerker

Mijn afstudeerstage voor de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie heb ik met veel plezier mogen doen bij Maison Makelaars Graafschap Midden. Een leerzame, maar ook hele fijne periode. Het enthousiasme van André en Petra over de makelaardij en de ruimte die ik kreeg om mij te ontwikkelen heb ik als zeer prettig ervaren. Deze stage heeft mijn interesse en passie voor de makelaardij nog groter gemaakt, waardoor ik definitief heb gekozen voor de opleiding Vastgoed en Makelaardij.

Na de stageperiode werd mij de vraag gesteld of ik wilde blijven assisteren als Office Medewerker. Daar heb ik uiteraard niet over getwijfeld. Een geweldige kans om nog meer te leren en zien van het prachtige makelaars vak.

Samen met mijn ouders, twee zussen en broertje woon ik op een woonboerderij in Zieuwent. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en breng ik tijd door met vrienden.

Irene Witmajer
Tekstschrijver

Sferen optekenen, in woord en in beeld: dat is wat ik doe.

In mijn werk als ontwerper vertel ik een visueel verhaal.

Daarnaast schrijf ik teksten voor de toeristische sector, korte verhalen

en heb ik recent een boek geschreven, ontworpen en gepubliceerd.

In mijn teksten probeer ik de lezer mee te nemen in een sfeer, met woorden die de verbeelding prikkelen.

Mijn interesse in de gebouwde leefomgeving krijgt vorm in de teksten die ik schrijf over huizen die bij Maison Makelaars in de verkoop gaan. Mijn uitdaging daarbij is, om de sfeer van een huis en de woonomgeving zodanig te beschrijven, dat je er direct wilt gaan wonen.

Deze aanpak sluit goed aan bij de persoonlijke benadering van Petra en André Lankveld van Maison Makelaars.

Bas Weetink
Fotograaf
Sandra Tijs
inZicht woonadvies (vastgoedstyliste)