Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar De Meene

Makelaar De Meene

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in De Meene, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en De Meene is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar De Meene

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in De Meene? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar De Meene

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in De Meene? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in De Meene waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning De Meene

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in De Meene helemaal gratis!

Wonen in De Meene

De Meene is een buurtschap in de gemeente Bronckhorst en ligt ten oosten van Zelhem. Het buurtschap telt ongeveer 160 inwoners verdeeld over zo’n 65 woningen. Daarnaast is er een relatief groot vakantiepark met o.a. een camping en chalets. De Meene kent geen plaatsnaamborden. In juni vindt ieder jaar het Buurtfeest plaats en al sinds 1985 is het Openluchtspel in juli een success dat zo’n 500 bezoekers trekt.

Huis kopen in De Meene

Op zoek naar een woning in De Meene? Aan de straatnaamborden van de ‘Meeneweg’ op de kruising met de ‘Aaltenseweg’ en aan de ‘Bielemansdijk’ herkent u dat u zich in het buurtschap De Meene bevindt. Via omliggende N-wegen zoals de N315, de N330 en de N18 bereikt u omliggende plaatsen zoals Zelhem, Doetinchem, Varsseveld, Lichtenvoorde en Ruurlo. In Zelhem kunt u het dichtstbijzijnde terecht voor openbare voorzieningen, maar ook in Doetinchem en Varsseveld bent u binnen enkele autominuten.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem