Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Didam

Makelaar Didam. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Didam? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.


Makelaar Didam

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Didam, gemeente Montferland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we weten precies wat deze prachtige streek in Gelderland te bieden heeft. Zoekt u een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning in Didam? Bij ons is alles mogelijk. Geef uw wensen aan en wij gaan op zoek naar het perfecte huis voor u. Neem vandaag nog contact met ons op, we denken graag met u mee. 

Aankoopmakelaar Didam

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Didam? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Didam

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Didam? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Didam waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Didam

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Didam helemaal gratis! 

Wonen in Didam

Didam is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Liemers. Het was een zelfstandige gemeente tot en met 2004. Sinds 2005 hoort Didam bij de gemeente Montferland. Didam heeft ongeveer 16.000 inwoners en heeft een station, dat gelegen is aan de spoorlijn Zutphen – Winterswijk. Ook heeft Didam een bibliotheek, gezondheidscentrum, winkelcentrum, zwembad, speelpark én recreatieplas. Kortom: Didam biedt eigenlijk alle voorzieningen die u nodig heeft. Mocht u toch ergens anders heen willen, dan zorgt de gunstige ligging ten opzichte van de A12 en de A18 ervoor dat u razendsnel verder het land in bent.

Huis kopen in Didam 

Op zoek naar een woning in Didam en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? In Didam is een actief verenigingsleven. De plaats staat bekend als schuttersplaats en telt zeven schutterijen en schuttersgilden, die alle in juli of augustus een schuttersfeest vieren in hun eigen dorp of buurtschap. Op de zondag van het schuttersweekend komen alle schutterijen samen op het gemeenteplein voor een vendelhulde aan het gemeentebestuur. Daarnaast zijn er in Didam een aantal carnavalsverenigingen. Maar ook Didam op stelten is een jaarlijks terugkerend evenement. Het stamt uit 1977. Het wereldrecord op de 100 meter steltlopen staat, sinds 1992, op naam van de Didammer Roy Luiking. Zijn tijd was 13.01 seconden. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam