Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Olburgen

Makelaar Olburgen

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Olburgen, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Olburgen is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Olburgen

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Olburgen? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Olburgen

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Olburgen? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Olburgen waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Olburgen

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Olburgen helemaal gratis!

Wonen in Olburgen

Olburgen is een dorp dat tussen Dieren en Doesburg in ligt. Het dorp wordt omarmd door de IJssel, ligt aan de rand van de Achterhoek en tegen de Veluwe aan. Met de pont bent u snel aan de andere kant van de IJssel, in Dieren. Het nabijgelegen buurtschap Rha valt ook onder Olburgen. In totaal kent Olburgen zo’n 270 inwoners en 110 woningen. Zomers is het er gezellig druk met veel toeristen en vakantiegangers met 2 campings en een jachthaven voor de pleziervaart. Het dorp kent één Rijksmonument, de RK Sint Willibrorduskerk en 10 gemeentelijke monumenten.

In de omgeving is het prachtig fietsen en wandelen. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats georganiseerd door de Oranjestichting Olburgen – Rha zoals een kermis en Koningsdag.

Huis kopen in Olburgen

Op zoek naar een woning in Olburgen en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Fiets- en wandelliefhebbers halen hier hun hart op! Er zijn vele fiets- en wandelroutes rond Olburgen, de Veluwe ligt om de hoek en op het water recreëren behoort ook tot de mogelijkheden. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats die georganiseerd zijn door Oranjestichting Olburgen – Rha zoals een kermis en Koningsdag. Pak de veer naar Dieren of rijd via Doesburg de N317 op. Rond Olburgen liggen een aantal N-wegen zoals de N348 en de N338 richting Zutphen en Arnhem. Openbare voorzieningen vindt u in het nabijgelegen Dieren, het snelst met de veerpont of in Doesburg op enkele autominuten afstand.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem