Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Stokkum

Makelaar Stokkum

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Stokkum, gemeente Montferland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Wilt u dus een huis kopen of verkopen in Stokkum? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Stokkum

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Stokkum? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Stokkum

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Stokkum? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Stokkum waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Stokkum

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Stokkum helemaal gratis! 

Wonen in Stokkum

Stokkum is een dorp in de gemeente Montferland, gelegen in de Gelderse streek De Liemers. Stokkum ligt aan de voet van de Hulzenberg dat een onderdeel is van het Bergherbos, ook bekend als het Montferland. Stokkum heeft ongeveer elfhonderd inwoners en is zo’n dorp dat het pittoreske beeld van leven in de Achterhoek nog écht laat zien. Stokkum heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het naastgelegen ’s-Heerenberg. 

Huis kopen in Stokkum

Op zoek naar een woning in Stokkum en benieuwd wat er zoal te doen is in dit dorp? Stokkum is dé plek voor echte buitenmensen. Dit allemaal dankzij uitgestrekte weilanden en prachtige vergezichten. Voetballiefhebbers kunnen terecht bij V.V. Stokkum. Daarnaast heeft Stokkum een muziekvereniging. Harmonie Volharding is opgericht in 1923, en heeft ongeveer 60 spelende leden, verdeeld in harmonie en slagwerkgroep. Toch liever naar buiten? Ga dan richting het Bergherbos! Vanaf Uitkijktoren Montferland heeft u uitzicht over (bijna) heel Gelderland. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam