Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Lengel

Makelaar Lengel

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Lengel, gemeente Montferland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we weten precies wat deze prachtige streek in Gelderland te bieden heeft. Zoekt u een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning in Lengel? Bij ons is alles mogelijk. Geef uw wensen aan en wij gaan op zoek naar het perfecte huis voor u. Neem vandaag nog contact met ons op, we denken graag met u mee. 

Aankoopmakelaar Lengel

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Lengel? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 


Verkoopmakelaar Lengel

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Lengel? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Lengel waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.


Waardebepaling woning Lengel

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Lengel helemaal gratis! 

Wonen in Lengel 

Lengel is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Liemers, gemeente Montferland. Lengel heeft ongeveer 400 inwoners. Hoewel Lengel wel als dorp wordt beschouwd, heeft het nooit een eigen kerk gekregen. De kerk waar veel inwoners van Lengel naartoe gaan ligt in het naastgelegen ’s-Heerenberg. Lengel is inmiddels vrijwel aan ’s-Heerenberg vast is gegroeid. Wonen in Lengel betekent dan ook dat u voor uw dagelijkse boodschappen terechtkunt in ’s-Heerenberg. Hier vindt u diverse supermarkten en een basisschool. 

Huis kopen in Lengel 

Op zoek naar een woning in Lengel en benieuwd wat er zoal te doen is in dit dorp? Lengel kent een rijk verenigingsleven. In Lengel vindt u onder andere Schuttersvereniging St. Antonius, voetbalvereniging v.v. Lengel en de lokale carnavalsvereniging. In 2014 is in Lengel een nieuw dorpshuis gerealiseerd, ’t Bosmanhuus. Daarnaast vindt ieder jaar in oktober de kermis plaats. Deze duurt vijf dagen en is de laatste kermis in het jaar van de Achterhoek.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam