Medewerkers

André Lankveld
Makelaar en Adviseur

Vanuit de detailhandel ben ik in de makelaardij terecht gekomen met als eerste opdracht het verhuren van 40 winkelpanden voor een Duitse opdrachtgever. Samen met mijn vrouw Petra run ik het kantoor waarbij zij de binnendienst doet en ik de buitendienst. Met zowel de aankoop als verkoop van woningen neem ik uitgebreid de tijd en voel ik me persoonlijk betrokken. Ik geef altijd net dat beetje extra.

Wij hebben ons aangesloten bij Maison Makelaars vanwege de uitstraling en de commerciële advisering/begeleiding en ook vanwege het uitgebreide CRM-systeem en het complete dienstenpakket. Het is fijn om als één groep iets te kunnen doen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. “Samen staan we sterk”.

Samen met Petra en onze drie kinderen woon ik in Doetinchem. Mijn werk is uiteraard mijn grootste hobby maar daarnaast ben ik een groot paardenliefhebber en breng ik mijn vrije tijd graag door met onze Belgische trekpaarden.

Petra Lankveld
Office manager

Toen mijn man een eigen makelaarskantoor opende heb ik de taak van Office Manager op me genomen. Ik ben dus uw aanspreekpunt via de diverse kanalen en ik neem het hele reilen en zeilen binnen het kantoor voor mijn rekening.

Doordat André en ik ook al samen een detailhandel hebben gehad waren we direct goed op elkaar ingespeeld. We hebben kennis van de regio en een groot netwerk van specialisten beschikbaar.

André en ik wonen in Doetinchem samen met onze zoon en twee dochters. Naast tijd doorbrengen met ons gezin lees ik

Melinda Thomas
Tekstschrijver

Sinds voorjaar 2019 schrijf ik de teksten voor Maison Makelaars Graafschap Midden. Ik heb Petra en André leren kennen als twee zeer betrokken makelaars en ben dan ook nog elke dag trots op onze samenwerking. Naast copywriter, werk ik ook als online marketeer en heb ik een aantal eigen ondernemingen. Je leest het al: een bezig bijtje! Juist daardoor blijf ik creatief. En dat geeft de kans om van elke woningtekst een unieke te maken. Net als die van jou!

Bas Weetink
Fotograaf
Sandra Tijs
inZicht woonadvies (vastgoedstyliste)