Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Westendorp

Makelaar Westendorp

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Westendorp, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze regio. Niet voor niets is de Achterhoek een erg gewilde regio om te wonen! Bij de aankoop of verkoop van uw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om u te adviseren. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij luisteren naar uw verhaal en zoeken samen met u naar uw droomhuis.

Aankoopmakelaar Westendorp

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Westendorp? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Westendorp

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Westendorp? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Westendorp waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Westendorp

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Westendorp helemaal gratis! 

Wonen in Westendorp

Westendorp is een dorp in de Gelderse Achterhoek, in de gemeente Oude IJsselstreek in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp telt bijna 1200 inwoners. Ook al is Westendorp niet groot, de samenleving is erg hecht. Westendorp kent een rijk verenigingsleven, met onder meer een gemengd koor, toneel en feestvereniging. Het dorp heeft daarnaast twee basisscholen met een bijzonder karakter: een Jenaplanschool en een school voor Daltononderwijs.

Huis kopen in Westendorp

Op zoek naar een woning in Westendorp en benieuwd wat er zoal te doen is? Westendorp heeft een voetbalvereniging (S.V. Westendorp) en een gymnastiekvereniging (Gymnastiekvereniging S.E.V). Verder kent het dorp zijn eigen fanfare: de Westendorpse Fanfare. Ook zijn er een biljartvereniging en een schietvereniging. Genoeg te doen dus, in Westendorp. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het naastgelegen Varsseveld. Ook bent u via de A18 zó in het altijd gezellige Doetinchem. Liever toch even tot rust komen? Wandel of fiets dan door het buitengebied. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp