Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Megchelen

Makelaar Megchelen

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Megchelen, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen: in de Achterhoek is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Wilt u een huis kopen of verkopen in Megchelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Megchelen

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Megchelen? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Megchelen

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Megchelen? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Megchelen waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Megchelen

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Megchelen helemaal gratis! 

Wonen in Megchelen

Megchelen is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Gezien de ligging van Megchelen in een uithoek van de Achterhoek, noemen de inwoners hun dorp ook wel gekscherend ‘de blindedarm van Gelderland’. Megchelen is voor 75% omsloten door de Duitse grens. Grensplaatsen zijn Anholt, Millingen en Rees, alle drie op nog geen 10 kilometer afstand. Megchelen kenmerkt zich door een rustiek plattelandsdorp met unieke fiets- en wandelgelegenheid in het grensgebied met Duitsland.

Huis kopen in Megchelen

Op zoek naar een woning in Megchelen en benieuwd wat er zoal te doen is? Met de Stadt Rees am Rhein wordt jaarlijks een wandeltocht georganiseerd op de tweede zondag in maart. Dat is niet meer dan logisch: het gebied rondom Megchelen is ronduit prachtig. In Megchelen is er nog een stukje natuur van meer dan 100 jaar oud. Het landschapsjuweeltje ligt aan de rand van het kantoor en de tuin van NL Greenlabel. Het is een meidoornhaag van circa 135 jaar oud. Het nieuws van Megchelen leest u in de maandelijkse dorpskrant ’t Megchels Ni-js. Voor muziek kunt u terecht bij Muziekvereniging Harmonie St. Caecilia. Ook is er een voetbalvereniging (SVGG: Sport Vereniging Gedeon Garde) en een Schuttersgilde (Sint Martinus). Jaarlijks wordt in Megchelen het Paasvuur aangestoken en in het eerste weekend van augustus wordt ieder jaar het Oldtimer Festival Nostalgie Megchelen georganiseerd.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp