Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Rafelder

Makelaar Rafelder

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Rafelder, gemeente Oude IJsselstreek. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Oude IJsselstreek heeft zo z’n eigen karakter, en Rafelder is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Rafelder

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Rafelder? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Rafelder

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Rafelder? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Rafelder waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Rafelder

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Rafelder helemaal gratis!

Wonen in Rafelder

Rafelder is een buurtschap dat tussen ‘s-Heerenberg en Ulft in ligt, naast natuurgebied het Kleine Reeven dat als een rustplaats voor wild dient. Het buurtschap telt zo’n 35 woningen verspreid in het buitengebied met ongeveer 100 inwoners. Hieronder valt ook de biologische tuinderij Biotura waar diverse groenten op biologische wijze gekweekt worden. De winkel van de tuinderij is twee keer per week geopend.

Huis kopen in Rafelder

Op zoek naar een woning in Rafelder? Het buurtschap Rafelder is onderdeel van de gemeente Oude IJsselstreek en betsaat uit verspreide woningen. Vanuit Rafelder bereikt u eenvoudig de N816 van Gendringen naar ‘s-Heerenberg. Ook omliggende N-wegen zoals de N317 en de N335 liggen op enkele autominuten rijden afstand en maken Gendringen, Ulft, Ter Borg, Gaanderen en Zeddam goed bereikbaar. Openbare voorzieningen vindt u in de nabijgelegen plaatsen Zeddam en Ulft.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem