Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Halle-Heide

Makelaar Halle-Heide

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Halle, gemeente Bronckhorst. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze regio in Gelderland als geen ander. Halle behoort tot de rustige, pittoreske parels van de Achterhoek. Bent u op zoek naar een koopwoning of een huurwoning in Halle? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de juiste woning.

Aankoopmakelaar Halle-Heide

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Halle-Heide? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Halle-Heide

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Halle-Heide? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Halle-Heide waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Halle-Heide

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Halle-Heide helemaal gratis!

Wonen in Halle-Heide

Halle-Heide is een buurtschap vlakbij Halle. Het ligt in de vierhoek Zelhem, Ruurlo, Lichtenvoorde en Varsseveld. Het buurtschap Halle-Heide is een van 47 kleine kernen van de Gemeente Bronckhorst. Het ligt aan de weg van Halle naar Mariënvelde en grenst aan Wolfersveen. Halle bestaat uit circa 14 woningen, met de voormalige Heideschool als middelpunt, samen met de Heidesmid en een kruidenierswinkel die inmiddels de deur heeft moeten sluiten. Een flink gebied hieromheen wordt bewoond door mensen die deel uitmaken van de leefgemeenschap, maar dit gebied is niet exact begrensd.

Huis kopen in Halle-Heide

Wonen in Halle-Heide betekent wonen in een gemoedelijke, rustige regio waar de schoonheid van de Achterhoek nog steeds iedere dag te ervaren is. De uitgestrekte vlaktes en het landelijke karakter van deze streek maakt dat veel inwoners van de gemeente Bronckhorst er nooit meer vertrekken! Ook op zoek naar een woning in Gelderland? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.


Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem