Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Laag-Keppel

Makelaar Laag-Keppel. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Laag-Keppel? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Laag-Keppel

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Laag-Keppel, gemeente Bronckhorst. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we kennen deze regio als geen ander. Van de diverse wandel- en fietsroutes tot de fraaie rijksmonumenten in deze streek: de Achterhoek is prachtig om te wonen. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland bent u bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Aankoopmakelaar Laag-Keppel

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Laag-Keppel? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Laag-Keppel

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Laag-Keppel? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Laag-Keppel waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Laag-Keppel

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Laag-Keppel helemaal gratis!

Wonen in Laag-Keppel

Ook al heeft Laag-Keppel slechts zo’n 500 inwoners, het is een stad! Sinds 1404 heeft Laag-Keppel stadsrechten, verkregen als Keppel. Tegenwoordig hoort Laag-Keppel bij de gemeente Bronckhorst. Wonen in Laag-Keppel betekent wonen in een hechte gemeenschap in Gelderland. Het stadje ligt zeer centraal: via de N317 en de N338 zijn zowel Arnhem als Doetinchem binnen een halfuur bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de omliggende plaatsen zoals Hummelo, Wehl, Doesburg en Doetinchem.

Huis kopen in Laag-Keppel

Op zoek naar een woning in Laag-Keppel en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Met de Oude IJssel als achtertuin zijn er talloze mogelijkheden om lekker te wandelen, fietsen of gewoon te luieren langs de kade. Of fiets een klein stukje naar Hoog-Keppel, om te wandelen of fietsen door het fraaie ‘Hessenbos’. Daarnaast kunt u in Hoog-Keppel terecht op de Keppelse Golfbaan, in het verwarmd binnenzwembad ‘zorgbad Zonnewater’ en openluchtzwembad ‘het Hessenbad’. Kortom: altijd wat te beleven!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem