Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Wittebrink

Makelaar Wittebrink

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Wittebrink, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Wittebrink is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Wittebrink

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Wittebrink? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Wittebrink

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Wittebrink? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Wittebrink waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Wittebrink

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Wittebrink helemaal gratis!

Wonen in Wittebrink

Wittebrink is een buurtschap dat tussen Zelhem, Doetinchem en Hummelo in ligt. Het buurtschap ligt aan de N330 en heeft een sterk agrarisch karakter en bestaat uit verschillende verspreide woningen zonder kern. De hoge silo’s van het mengvoerderbedrijf bepalen de ‘skyline’ van het buurtschap, deze zijn van grote afstand al te zien. In café De Tol kunt u lokale beroemdheden spotten, het schijnt de stamkroeg van de band Normaal te zijn.

Huis kopen in Wittebrink

Op zoek naar een woning in Wittebrink? Het buurtschap ligt aan de N330 tussen Zelhem, Doetinchem en Hummelo in en heeft goede aansluitingen op overige omliggende N-wegen zoals de N314, de N316 en de N317. Omliggende plaatsen zijn onder andere Doetinchem, Zelhem en Doesburg. Voor openbare voorzieningen is Zelhem het dichtstbijzijnde, maar ook Doetinchem ligt op enkele autominuten afstand.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem