Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Mossel

Makelaar Mossel

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Mossel, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Mossel is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Mossel

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Mossel? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Mossel

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Mossel? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Mossel waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Mossel

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Mossel helemaal gratis!

Wonen in Mossel

Mossel is een buurtschap dat tussen Lochem, Ruurlo en Vorden in ligt. Het buurtschap ligt zo’n 3 kilometer van Vorden af, temidden van het typisch Achterhoekse coulissanlandschap. Her en der liggen de woningen verspreid en worden deze afgewisseld met campings. De Baakse beek meandert tussen het buurtschap door.

Huis kopen in Mossel

Op zoek naar een woning in Mossel? Het buurtschap Mossel is onderdeel van de gemeente Bronckhorst en betsaat uit verspreide woningen. Vanuit Mossel bereikt u eenvoudig de N319 tussen Ruurlo en Vorden. Vanaf hier heeft u ook andere omliggende N-wegen zoals de N315, de N316 en de N346 om bij plaatsen zoals Vorden, Ruurlo, Hengelo, Lochem en Kranenburg te komen. Openbare voorzieningen vindt u in Vorden op enkele kilometers afstand.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem