Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Halle

Makelaar Halle

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Halle, gemeente Bronckhorst. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze regio in Gelderland als geen ander. Halle behoort tot de rustige, pittoreske parels van de Achterhoek. Bent u op zoek naar een koopwoning of een huurwoning in Halle? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de juiste woning.

Aankoopmakelaar Halle

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Halle? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Halle

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Halle? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Halle waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Halle

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Halle helemaal gratis!

Wonen in Halle

Halle is een dorp in de gemeente Bronckhorst in de Gelderse Achterhoek. Vanwege het kleinschalige karakter betekent wonen in Halle wonen in een gezellig dorp waar men zijn buren nog steeds echt kent. Zo kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht bij de lokale supermarkt en kunnen de kinderen wandelend of op de fiets naar de basisschool. De N330 loopt recht door Halle en zorgt voor een directe verbinding met omliggende plaatsen als Zelhem en Varsseveld.

Huis kopen in Halle

Op zoek naar een woning in Halle en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Met haar 2.200 inwoners is Halle een klein, rustig dorp, maar dat betekent niet dat er niets te doen is! Jaarlijks vindt er bijvoorbeeld in het eerste weekend van juni het School- en Volksfeest (kermis) plaats, en op de eerste zondag van september wordt Halse Dag gevierd met een gezellige braderie. Uiteraard is wandelen en fietsen in en rondom Halle een heerlijke vrijetijdsbesteding.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem