Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Doesburg

Makelaar Doesburg. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Doesburg? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.


Makelaar Doesburg 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief als makelaar en taxateur in Doesburg, gemeente Doesburg. Op zoek naar een makelaar in Wichmond? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij zijn niet zomaar een makelaar in Gelderland, wij zijn dé makelaar in Gelderland! Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Voor iedereen is in de Achterhoek de perfecte woning te vinden. Dus ook voor u! Neem vandaag nog contact met ons op.

Aankoopmakelaar Doesburg

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Doesburg? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Doesburg

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Doesburg? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Doesburg waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.
 

Waardebepaling woning Doesburg

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Doesburg helemaal gratis! 


Wonen in Doesburg

Doesburg is een prachtige, bruisende stad in de Achterhoek. Door de strategische ligging aan de uitmonding van de Oude IJssel in de Gelderse IJssel, is Doesburg lange tijd een belangrijke vestingstad geweest. Dat had positieve en negatieve gevolgen. Door de vesting kon Doesburg zich namelijk niet uitbreiden. Sterker nog, tot 1923 was stadsuitbreiding niet eens mogelijk! Hier is na de Tweede Wereldoorlog verandering in gekomen. De stad werd snel uitgebreid met het bouwen van de wijk Molenveld in de jaren 50. In de jaren 60 volgde al snel de wijk De Ooi. Ten zuiden van de Oude IJssel volgden in de jaren 70 en 80 de wijk Beinum en recent is ten zuiden van Beinum de wijk Beinum-West gebouwd.

Hoewel die woonwijken aardig nieuw zijn, kent Doesburg nog steeds een pittoresk, historisch centrum. Hier wordt ieder jaar begin juni gebruik van gemaakt tijdens de Hanzefeesten en Sint-Maartensmaaltijd. Tijdens dit gecombineerde evenement wordt de historische binnenstad omgetoverd in een middeleeuws tafereel en worden oude ambachten gedemonstreerd. In de Martini-kerk vindt u de traditionele Sint Maartensmaaltijd plaats, terwijl op het kerkplein een markt wordt gehouden.

Huis kopen in Doesburg

Op zoek naar een woning in Doesburg en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Doesburg is naast de jaarlijkse Hanzefeesten en Sint-Maartensmaaltijd het decor voor nog meer evenementen. Naast de Doesburgse Koningsdag die uit de wijde omgeving bezoekers trekt, is er ieder jaar in augustus een grote fotografiebeurs, in juni een kermis, in juli de braderie en straattheaterfestival Doesburg Binnenste Buiten, in november is ieder jaar de intocht van St. Nicolaas aan de grote nieuwe IJsselkade van Doesburg. In Doesburg is dus altijd wat te doen!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Doesburg is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Doesburg – Angerlo – Drempt