Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Keijenborg

Makelaar Keijenborg. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Keijenborg? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Keijenborg

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Keijenborg, gemeente Bronckhorst. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we kennen deze regio als geen ander. Van de diverse wandel- en fietsroutes tot de fraaie rijksmonumenten in deze streek: de Achterhoek is prachtig om te wonen. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland bent u bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Aankoopmakelaar Keijenborg

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Keijenborg? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Keijenborg

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Keijenborg? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Keijenborg waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Keijenborg

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Keijenborg helemaal gratis!

Wonen in Keijenborg

Een woning kopen of huren in Keijenborg betekent wonen in de rust van de Achterhoek. Veel natuur om u heen en het vertrouwde van een hechte dorpsgemeenschap, maar tegelijkertijd bent u in een mum van tijd in het bruisende Doetinchem dankzij de diverse N-wegen in de omgeving. Keijenborg heeft een basisschool en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het naastgelegen Hengelo Gelderland. Versgebakken brood haalt u natuurlijk bij de bakker in Keijenborg.

Huis kopen in Keijenborg

Op zoek naar een woning in Keijenborg en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? De kermis in Keijenborg is een begrip in de omgeving en ver daarbuiten. Het is een weekend vol feest, gezelligheid, een grote optocht, attracties en acts. Verder wordt sinds 2014 jaarlijks in het Pinksterweekend het Achterhoeks Beach Festival georganiseerd. Naast een groot beachvolleybaltoernooi zijn er optredens van dj’s en een band. Ook de rest van het jaar kunt u in Keijenborg lekker sportief zijn. Sluit u aan bij sportvereniging Keijenburgse Boys voor het echte verenigingsgevoel!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem