Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Bontebrug

Makelaar Bontebrug

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Bontebrug, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Wilt u dus een huis kopen of verkopen in Bontebrug? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Bontebrug

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Bontebrug? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Bontebrug

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Bontebrug? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Bontebrug waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Bontebrug

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Bontebrug helemaal gratis! 

Wonen in Bontebrug

Bontebrug is een buurtschap in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Tot en met 2004 behoorde Bontebrug grotendeels bij de gemeente Wisch, voor een klein deel bij de gemeente Gendringen. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 behoort Bontebrug volledig bij de gemeente Oude IJsselstreek. De buurtschap Bontebrug heeft officiële blauwe plaatsnaamborden, maar valt voor de postadressen grotendeels onder het dorp Silvolde.

Huis kopen in Bontebrug

Op zoek naar een woning in Bontebrug en benieuwd wat er zoal te doen is? Bontebrug heeft enkele voorzieningen die de meeste buurtschappen niet hebben, namelijk de Bontebrugkerk en de Bontebrugschool. De Bontebrugschool is een Jenaplanschool. Voor de dagelijkse boodschappen en andere winkels kunt u terecht in het naastgelegen Ulft. Lekker uitwaaien doet u natuurlijk langs de oevers van de Oude IJssel, op slechts enkele minuten fietsafstand van Bontebrug. Hier vindt u niet alleen prachtige wandelroutes, maar ook fietsroutes van diverse afstanden.

Enthousiast geworden over dit pittoreske dorp in de Achterhoek? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp