Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Maison makelaars Deurne – Asten – Someren

U heeft uw droom woning gevonden en wilt nu uw eigen woning verkopen? U krijgt uw droom woning maar niet gevonden en wilt hier graag hulp bij? Wij zijn er voor jullie!

We begeleiden jullie met het traject waar je instapt. U verkoopt/koopt niet een paar bakstenen, maar wel uw “thuis”. Wij pakken het daarom graag persoonlijk aan en niets is ons te veel!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Professionaliteit
  Ons team bestaat uit vakmensen, die weten waar ze het over hebben. Zo zorgen we voor de optimale presentatie en verkoop van uw woning.
 • Eerlijk en betrokken
  Tijdens het proces zijn we nauw betrokken en staan we klaar voor u als u ons nodig heeft. We zullen u ondersteunen op een eerlijke en juiste manier.
 • Klantgericht
  We vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze diensten. Komt het u beter uit in de avonduren of weekenden? Geen probleem, wij schakelen daar makkelijk in mee!
 • Begeleiding van A t/m N
  U hoeft zich geen zorgen te maken, wij nemen alles uit handen. Een full service dienstverlening vanaf de (A)ftrap tot en met de (N)otaris.

Waar vind je ons?

Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. Momenteel werken we nog vanuit Panningen en in de toekomst vanuit Deurne. Van daaruit werken wij samen met alle makelaars van Maison Makelaars. Zowel lokaal, regionaal als nationaal.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 ’s avonds en zaterdag op afspraak.

Hadden we al verteld dat wij werken op basis van ‘no cure, no pay’? U bent van harte welkom bij ons op kantoor, de koffie staat klaar! Maak even een afspraak, dan heeft de makelaar ook zeker tijd voor jou.

Graag tot ziens!

Reviews Maison Makelaars PH

Waardebepaling