Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Ulft

Makelaar Ulft

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Ulft, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze regio. Niet voor niets is de Achterhoek een erg gewilde regio om te wonen! Bij de aankoop of verkoop van uw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om u te adviseren. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij luisteren naar uw verhaal en zoeken samen met u naar uw droomhuis.

Aankoopmakelaar Ulft

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Ulft? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Ulft

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Ulft? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Ulft waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren. 

Waardebepaling woning Ulft

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Ulft helemaal gratis! 

Wonen in Ulft

Ulft is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Tot en met 2004 hoorde Ulft bij de gemeente Gendringen. Sinds de gemeentelijke herindeling van 2005 hoort Ulft bij de gemeente Oude IJsselstreek. Ulft heeft ruim 10.000 inwoners en is dus een dorp van een redelijk formaat. Ulft heeft verschillende supermarkten, winkels, basisscholen en een middelbare school.

Huis kopen in Ulft

Op zoek naar een woning in Ulft en benieuwd wat er zoal te doen is? Wie in Ulft woont, hoeft zich niet te vervelen. Zo is er jaarlijks in augustus het festival Huntenpop, dat voorheen gehouden werd in Varsselder-Veldhunten (vandaar de naam) maar tegenwoordig in het DRU-Park in Ulft. Daarnaast kent Ulft diverse verenigingen, zoals muziekverenigingen, een carnavalsvereniging, schietclub en een kaartclub. De voormalige DRU-fabriek aan de oever van de Oude IJssel was voorheen een ijzergieterij en metaalfabriek. Deze heeft een herbestemming gekregen met theater-, pop- en conferentiezalen, bibliotheek, heemkundevereniging, VVV-kantoor en grand café.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp