Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Vorden

Makelaar Vorden. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Vorden? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Vorden 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Vorden, gemeente Bronckhorst. Bent u op zoek naar een makelaar in Gelderland? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij zijn niet zomaar een makelaar in Gelderland, wij zijn dé makelaar in Gelderland! Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ook Vorden!

Aankoopmakelaar Vorden

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Vorden? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Vorden

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Vorden? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Vorden waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.
 

Waardebepaling woning Vorden

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Vorden helemaal gratis! 

Wonen in Vorden

Vorden is een dorp in de streek Achterhoek. Het was een zelfstandige gemeente t/m 2004. Vanaf 2005 hoort het bij de gemeente Bronckhorst. Onder het dorp Vorden vallen ook de buurtschappen Delden, Heegherhoek, Linde, Veldwijk, Wientjesvoort en Wildenborch (dit zijn in totaal 6 buurtschappen) en alleen voor de postadressen ook het dorp Kranenburg. Vorden heeft ruim 7500 inwoners en heeft voor een dorp een redelijk groot centrum. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht aan de Dorpsstraat. Hier vindt u lokale winkeliers en winkels van grotere ketens. Wilt u wat verder weg, dan bent u via de N319 snel in Zutphen. Of u pakt de trein: Vorden heeft namelijk een eigen treinstation, gelegen aan de spoorlijn Winterswijk – Zutphen. 

Huis kopen in Vorden

Op zoek naar een woning in Vorden en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Vorden heeft 154 rijksmonumenten. Voor u die allemaal gezien heeft, heeft u dus een flinke wandeling gemaakt. En dat is meteen wat er zo schitterend aan Vorden is. U kunt er eindeloos wandelen en fietsen. Bekijk bijvoorbeeld eens het kasteel in Vorden. Dwaal door de sfeervol authentiek ingerichte vertrekken, geheime gangen, torens en keldergewelven en bewonder de mooie antieke meubels, schilderijen, beelden, houtsnijwerk en porselein. Tijdens de Vordense Zomerfeesten is het daarnaast drie dagen lang feest in Vorden. Gezelligheid alom!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem