Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Wichmond

Makelaar Wichmond. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Wichmond? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Wichmond 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Wichmond, gemeente Bronckhorst. Op zoek naar een makelaar in Wichmond? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Maison Makelaars Graafschap-Midden. Wij zijn niet zomaar een makelaar in Gelderland, wij zijn dé makelaar in Gelderland! Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. De gemeente Bronckhorst kent uiteenlopende dorpen, buurtschappen én wijken. Voor iedereen is in deze gemeente de perfecte woning te vinden. Dus ook voor u! Neem vandaag nog contact met ons op.

Aankoopmakelaar Wichmond

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Wichmond? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Wichmond

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Wichmond? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Wichmond waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Wichmond

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Wichmond helemaal gratis! 

Wonen in Wichmond

Wichmond is een dorp in de gemeente Bronckhorst, in Gelderland. Het ligt tussen Zutphen, Hengelo Gelderland, Vorden, Vierakker en Baak in. Het heeft 460 inwoners en een kleine 650 inclusief de buitengebieden. Het dorp werkt heel veel samen met Vierakker, het dorp ernaast; zo is de basisschool in Wichmond er voor kinderen uit beide plaatsen, evenals de peuterspeelzaal en de diverse verenigingen. Wonen in Wichmond betekent dan ook veel saamhorigheidsgevoel én wonen in een prachtige omgeving. 

Huis kopen in Wichmond

Op zoek naar een woning in Wichmond en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Wichmond is dé plek voor echte buitenmensen. Dit allemaal dankzij uitgestrekte weilanden, de IJssel op fietsafstand en ontelbaar veel wandelroutes. Loop bijvoorbeeld de Twee Dorpen Route, een wandelroute van ongeveer 5 km die u door de dorpen Vierakker en Wichmond voert. Als fietsliefhebber sluit u zich aan bij Wielervereniging RTV Vierakker-Wichmond, een wielervereniging met leden uit de gehele Achterhoek. Via de N314 en N316 bent u razendsnel in Zutphen, Vorden en Hengelo Gelderland.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem