Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Heelweg-West

Makelaar Heelweg-West

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Heelweg-West, gemeente Oude IJsselstreek. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Oude IJsselstreek heeft zo z’n eigen karakter, en Heelweg-West is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Heelweg-West

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Heelweg-West? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Heelweg-West

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Heelweg-West? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Heelweg-West waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Heelweg-West

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Heelweg-West helemaal gratis!

Wonen in Heelweg-West

Heelweg-West is de woonkern van het buurtschap Heelweg dat boven Varsseveld ligt, ten westen van Lichtenvoorde. Het meerendeel van de woningen is aan de Hogeweg gesitueerd. Het naast Heelweg-West gelegen Heelweg-Oost omvat voornamelijk verspreide huizen in het buitengebied. Samen vormen deze twee buurtschappen Heelweg en hebben ze ongeveer 1000 inwoners. Je woont hier niet in, maar óp de Heelweg.

Huis kopen in Heelweg-West

Op zoek naar een woning in Heelweg-West? Er worden jaarlijks door de Vereniging School- en Volksveest Heelweg en Omstreken twee evenementen georganiseerd: Koningsdag en het School- en Volksfeest in juni. In oktober viert Heelweg de Oktoberfeesten en proost men op het Oosten. Er zijn verschillende verenigingen in Heelweg zoals de zangverenging, het gezelligheidskoor, de schietvereniging en er is een toneelgroep. Heelweg ligt tussen de N330 en de N18 in, waardoor Varsseveld, Zelhem en Lichtenvoorde op enkele autominuten te bereiken zijn. Ook Doetinchem en Ruurlo liggen relatief dichtbij. Maar voor openbare voorzieningen is Varsseveld het dichtstbijzijnde.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem