Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Hummelo

Makelaar Hummelo. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Hummelo? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Hummelo

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Hummelo, gemeente Bronckhorst. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we zijn naast Hummelo onder andere actief in Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Doesburg, Zelhem en Velswijk. Kortom: we kennen deze regio als geen ander. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland bent u bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Aankoopmakelaar Hummelo

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Hummelo? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Hummelo

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Hummelo? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Hummelo waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Hummelo

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Hummelo helemaal gratis!

Wonen in Hummelo

Hummelo is een klein dorp in de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek. Met zo’n 1600 inwoners is Hummelo niet groot, maar wel erg gezellig. Voor de dagelijkse boodschappen heeft Hummelo een kleine supermarkt. Via de N314 en de N317 bent u in een mum van tijd in Doetinchem. Wonen in Hummelo is wonen dichtbij een stad, maar wel met alle rust en gezelligheid van een dorp. Met beroemde inwoners als Bennie Jolink van de Achterhoekse band Normaal, Gijs Jolink van Jovink en de Voederbietels en Tante Rikie, festivaldirectrice van de Zwarte Cross, is Hummelo een broedplaats van gezelligheid.

Huis kopen in Hummelo

Op zoek naar een woning in Hummelo en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Wandel eens door de prachtige bossen van landgoed Engbergen. Zin gekregen in wat te eten? Bij restaurant De Gouden Karper of FF naar Steef kunt u heerlijk lunchen of dineren. In de omgeving rondom Hummelo zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. De Achterhoek is zelfs uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland! Geniet van uitgestrekte landschappen én van bosrijke gebieden. En ook al wordt de Zwarte Cross tegenwoordig gehouden in Lichtenvoorde, de wortels van het festival liggen in Hummelo. En dat niet alleen, ook het relaxte festival Mañana Mañana kent haar oorsprong in Hummelo. Met carnaval, Koninginnedag, het Paasvuur, de Hummelse Kermis en nog veel meer wordt Hummelo omgetoverd tot plek vol feest en gezelligheid. Wie in Hummelo woont, hoeft nooit bang te zijn zich te vervelen!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem