Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Montferland

Makelaar gemeente Montferland. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Montferland? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar gemeente Montferland

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in de gemeente Montferland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze regio. Bent u op zoek naar een makelaar in de gemeente Montferland? Neem dan contact op met het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden. Of het nu gaat om rijtjeswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, villa’s, bungalows of boerderijen: wij zetten onze kennis van de woningmarkt graag in om u te adviseren bij de zoektocht naar uw droomhuis. Samen zoeken we dan de perfecte woning! 

Aankoopmakelaar gemeente Montferland

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in de gemeente Montferland? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar gemeente Montferland

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in de gemeente Montferland? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in de gemeente Montferland waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning gemeente Montferland

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in gemeente Montferland helemaal gratis! 

Wonen in gemeente Montferland

Montferland is een gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Gelderland. Het gemeentebestuur is gevestigd in Didam. De oppervlakte van de gemeente bedraagt ongeveer 107 km². De gemeente Montferland ligt heel dicht bij de grens met Duitsland: aan de zuidzijde van de gemeente rijdt u in een handomdraai over de grens. De gemeente is op 1 januari 2005 ontstaan bij een gemeentelijke herindeling, toen de gemeenten Bergh en Didam werden samengevoegd. De gemeente Montferland is een bruisende gemeente, met zo’n 35.000 inwoners.

Huis kopen in gemeente Montferland

De gemeente Montferland telt veel historische gebouwen. Zo is er De Byvank, een prachtig landgoed ten westen van de dorpskern van Beek. Ook vindt u in de gemeente diverse kerken, zoals de Oswalduskerk in Zeddam, de Pancratiuskerk in ’s-Heerenberg en de Onze Lieve Vrouwekerk of Mariakerk in Didam. De gemeente Montferland kent eveneens schitterende wandelroutes en fietsroutes die voor uren plezier én prachtige uitzichten zorgen. Fiets of wandel bijvoorbeeld eens door het Bergherbos, het gebied rond de Byvanck of het gebied rond het Bevermeer. Prachtige uitzichten en fraaie bebossing die na uren wandelen of fietsen nog steeds niet gaan vervelen.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam