Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Zelhem

Makelaar Zelhem

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Zelhem, gemeente Bronckhorst. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en we kennen deze regio als geen ander. Van de diverse wandel- en fietsroutes tot het fraaie dorpsplein en van het Boelekeerlspad tot de Lamberti Kerk in het centrum, Zelhem is een pareltje in de Achterhoek waar iedereen zich thuis voelt. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland bent u bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus aan het juiste adres.

Aankoopmakelaar Zelhem

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Zelhem? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Zelhem

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Zelhem? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Zelhem waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Zelhem

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Zelhem helemaal gratis!

Wonen in Zelhem

Een woning kopen of huren in Zelhem betekent wonen in de rust van de Achterhoek. Veel natuur om u heen en het vertrouwde van een hechte dorpsgemeenschap, maar ook bent u in een handomdraai in het bruisende Doetinchem. Zelhem heeft diverse basisscholen en gezondheidsvoorzieningen, en ook gezellige eetcafés en restaurants zijn in Zelhem te vinden. Van riante vrijstaande huizen tot knusse tussenwoningen en van appartementen tot twee-onder-een-kapwoningen, in Zelhem is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Dus ook voor u! Zoekt u een huurwoning of een koopwoning in Zelhem, of bent u juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor uw woning? Neem vandaag nog contact op!

Huis in Zelhem kopen

Op zoek naar een woning in Zelhem en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Zelhem heeft prachtige fiets- en wandelroutes waar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de prachtige natuur die de Achterhoek te bieden heeft. Wandel in Het Pelikaanbos of sluit u aan bij Zaterdagsportvereniging Zelos of VV Zelhem voor een gezonde dosis competitiviteit. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij diverse supermarkten, bakkerijen en drogisten en de waterratjes kunnen hun hart ophalen bij zwembad De Brink.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem