Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar ‘s-Heerenberg

Makelaar ‘s-Heerenberg. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in ‘s-Heerenberg? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar ‘s-Heerenberg

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in ‘s-Heerenberg, gemeente Montferland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we weten precies wat deze prachtige streek in Gelderland te bieden heeft. Zoekt u een rijtjeswoning, twee-onder-een-kapwoning of liever een vrijstaande woning in ‘s-Heerenberg? Bij ons is alles mogelijk. Geef uw wensen aan en wij gaan op zoek naar het perfecte huis voor u. Neem vandaag nog contact met ons op, we denken graag met u mee. 

Aankoopmakelaar ‘s-Heerenberg

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in ‘s-Heerenberg? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar ‘s-Heerenberg

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in ‘s-Heerenberg? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in ‘s-Heerenberg waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning ‘s-Heerenberg

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in ‘s-Heerenberg helemaal gratis! 

Wonen in ’s-Heerenberg

‘s-Heerenberg is een stad in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Montferland. ’s-Heerenberg ligt op de grens met Duitsland en was een zelfstandige gemeente tot en met 1820. In 1821 ging ’s-Heerenberg over naar gemeente Bergh. Sinds de gemeentelijke herindeling van 2005 hoort ’s-Heerenberg bij de gemeente Montferland. ’s-Heerenberg telt zo’n 8.000 inwoners. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij diverse supermarkten. ’s-Heerenberg heeft geen station, maar dankzij de N316 die dwars door de stad gaat is er een uitstekende verbinding met omliggende dorpen en steden zoals Zeddam en het Duitse Emmerich. 

Huis kopen in ‘s-Heerenberg 

Op zoek naar een woning in ‘s-Heerenberg en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Zowel Burgers’ Zoo als het Afrika museum hebben hun oorsprong in ‘s-Heerenberg. Het Afrika museum is begonnen in het voormalig klooster Don Rua waar tot 1999 het bekende creativiteitscentrum Gouden Handen gevestigd was. ‘s-Heerenberg heeft een levendig uitgaansleven. Er zijn veel kroegen en café’s te vinden. Ook zijn er enkele hotels en restaurants. Tijdens carnaval is ‘s-Heerenberg bekend onder de naam Waskupenstad. Er zijn dan verschillende carnavalsoptochten en -feesten, die tienduizenden bezoekers trekken.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam