Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Maison Makelaars Roermond – Maasgouw – Roerdalen – Echt-Susteren

Als dochter van een aannemer stond ze als kleine meid al bij vader op de steiger om te helpen. De liefde voor ‘de bouw’ is daar ontstaan. Na de nodige praktijkervaring in de woningbouw te hebben opgedaan, lonkte het makelaarsvak. Inmiddels is ze een gevestigde naam in de makelaardij in Roermond e.o.

Wie ik ben?

Eigenzinnig, eigenwijs, hartstikke eerlijk en oprecht. Tel daarbij op mijn bouwtechnische kennis en vrouwelijke touch en je hebt mijn meerwaarde te pakken! Ik ben makelaar Mariëlle Gerads. Samen met mijn team run ik het Maison Makelaarskantoor in Roermond.

Het team

  • Mariëlle Gerads – Makelaar
  • Brigitte Verhoef – Tekstschrijfster, Styliste, Verkoopcoach, Fotografie
  • Jeroen Peters – Adviseur, verkoopcoach
  • Sylvia Beugeldijk – tekstschrijfster

Andere aanpak

‘Ken je klant’, dat geldt voor mij letterlijk en figuurlijk. Misschien is het mijn vrouwelijke intuïtie, waardoor ik snel doordring tot de kern van mensen. Hierdoor weet ik precies waar iemand naar op zoek is. Ook mijn werkgebied ken ik op mijn duim, dus ik leg snel de link tussen vraag en aanbod.

Niet zomaar een pandje

Dat gevoel komt ook terug als ik een gebouw binnenloop. Ik let op details en zet mensen in beweging om het maximale uit hun huis te halen. Ik verkoop niet zomaar een ‘pandje’, maar een wóning! Als ik ergens in geloof, dan ga ik er ook voor. Desnoods tot ik erbij neerval.

Mij maak je niets wijs..

.. over CV ketels, spouwmuren of andere bouwtechnische zaken. Ik heb jarenlang in de bouw gewerkt, dus weet van de hoed en de rand. Ook ben ik gespecialiseerd in verkoopstyling en kleur- en interieuradvies. Dat helpt enorm. Niet alleen mij, maar zéker ook mijn klanten.

Onderscheidend

Mijn bouwtechnische achtergrond en zakelijk inzicht in combinatie met ‘gevoel’, is wat mij onderscheidend maakt. Ik kan dat niet loskoppelen van elkaar. Juist dankzij die eigenschappen kan ik de juiste beslissingen nemen en adviezen geven. En daar profiteert iedereen van. Met name jij als klant.

Als makelaar mag ik helpen om dromen van mensen te realiseren, zo zie ik het. En dat vind ik helemaal fantastisch!

Waar vind je ons?

Onze contactgegevens vind je beneden op deze pagina. Ons kantoor is gevestigd op de Willem II Singel 35 Roermond. Van daaruit werken wij samen met alle makelaars van Maison Makelaars. Zowel lokaal, regionaal als nationaal.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 ’s avonds en zaterdag op afspraak

Maak sowieso even een afspraak als je langskomt, dan zorg ik dat de koffie klaarstaat.

Neem ook gerust contact met ons op om een gratis waardebepaling van je huis te ontvangen. Je hoort de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Graag tot ziens!

Reviews Maison Makelaars RMRE

Waardebepaling