Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Wehl

Makelaar Wehl

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Wehl, gemeente Doetinchem. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen deze gemeente als geen ander. Wehl is een van de verborgen parels van de Achterhoek: een bruisende plaats waar nieuwe bewoners zich meteen op hun gemak zullen voelen.

Aankoopmakelaar Wehl

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Wehl? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Wehl

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Wehl? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Wehl waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Wehl

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Wehl helemaal gratis!

Wonen in Wehl

Volgens een oud verhaal zou Karel de Grote op de Hettenheuvel hebben gestaan, over de vlakte van Wehl hebben uitgekeken en hebben gezegd: “Wat Een Heerlijk Land”, waarbij de eerste letters van de woorden het woord Wehl vormen. Dat begrijpen we heel goed, want Wehl heeft eigenlijk het beste van alles: het rustige van wonen in een dorp én tegelijkertijd bent u binnen een halfuur in Arnhem of Doetinchem. In Wehl is voor iedereen is de perfecte woning te vinden. Dus ook voor u! Bent u op zoek naar een appartement, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning, rijtjeswoning of villa in Wehl? Zoekt u een huurwoning of een koopwoning, of misschien zoekt u juist wel een verkoopmakelaar voor uw woning? Neem vandaag nog contact op!

Huis in Wehl kopen

Op zoek naar een woning in Gaanderen en benieuwd wat er eigenlijk in dit dorp te doen is? Wandelen in de prachtige omgeving van Wehl, een bezoekje brengen aan Het Land van Jan Klaassen, een duik nemen in het zwembad of een lekkere pannenkoek eten bij het Pannenkoekenhuis… In Wehl is voor ieder wat wils. Dankzij uitvalswegen als de A18 en diverse N-wegen én station Wehl bent u razendsnel in omliggende steden als Doetinchem en Arnhem. Maar voor de dagelijkse boodschappen kunt u gewoon terecht bij grotere supermarkten en ook diverse woonwinkels en restaurants vindt u gewoon in Wehl.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Doetinchem is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Doetinchem – Gaanderen – Wehl – Nieuw-Wehl – Wijnbergen