Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Zeddam

Makelaar Zeddam

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Zeddam, gemeente Montferland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Wilt u dus een huis kopen of verkopen in Zeddam? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Zeddam

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Zeddam? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Zeddam

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Zeddam? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Zeddam waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.
Doen in Zeddam

Waardebepaling woning Zeddam

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Zeddam helemaal gratis! 

Wonen in Zeddam

Zeddam is een dorpskern in voormalige gemeente Bergh, nu gemeente Montferland. Het dorp is gelegen aan de voet van het Montferland en het Bergherbos. Zeddam ligt aan de weg van Doetinchem naar ‘s-Heerenberg. In Zeddam vindt u een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, een basisschool, cafés, restaurants en andere voorzieningen. Zeddam is een gezellig dorp, met bruisende steden als Doetinchem en het Duitse Emmerich in de buurt. 

Huis kopen in Zeddam

Op zoek naar een woning in Zeddam en benieuwd wat er zoal te doen is in dit dorp? Zeddam kent onder andere een voetbalvereniging, een jongerenvereniging en een scoutingvereniging. Wie van wandelen en fietsen houdt, kan in Zeddam zijn hart ophalen. Het Bergherbos is namelijk vol met prachtige wandelroutes en fietsroutes. Het Bergherbos is een 1837 hectare groot natuurgebied en bestaat uit naaldbos en gemengd bos. Hier en daar komt nog het oorspronkelijke eiken-beukenbos voor.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam