Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Breedenbroek

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Breedenbroek, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Wilt u dus een huis kopen of verkopen in Breedenbroek? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Breedenbroek

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Breedenbroek? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Breedenbroek

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Breedenbroek? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Breedenbroek waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Breedenbroek

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Breedenbroek helemaal gratis! 

Wonen in Breedenbroek 

Breedenbroek is een dorp in de Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Tot en met 2004 hoorde Breedenbroek bij de gemeente Gendringen. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 hoort Breedenbroek bij de gemeente Oude IJsselstreek. Breedenbroek heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het naastgelegen Dinxperlo, waar diverse supermarkten te vinden zijn. Via de N317 bent u razendsnel in Ulft, en als u nog even doorrijdt bent u ook zo in het bruisende Doetinchem. Wonen in Breedenbroek is wonen in een pittoresk dorpje op slechts een paar kilometer van de Duitse grens, met grotere steden binnen handbereik én tegelijkertijd prachtige natuur om de hoek.

Huis kopen in Breedenbroek 

Op zoek naar een woning in Breedenbroek en benieuwd wat er zoal te doen is? Wandelen in bos het Anholtse Broek, de landschappelijke tuin van boerderij De Schoppe bezichtigen… in en rondom Breedenbroek is de natuur prachtig. Geniet van de vele wandelroutes en fietsroutes en waan u iedere dag alsof u op vakantie bent. En dat gewoon in uw eigen woonplaats! In een weekend eind mei (vrijdag tot en met zondag) organiseert Gilde St. Paulus in Breedenbroek de jaarlijkse Kermis. Ook wordt ieder jaar in de laatste week van de basisschoolvakantie de Kinder Vakantie Dagen (KiVaDa) georganiseerd. In het scoutinggebouw in Breedenbroek is ieder jaar voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar het zomerkamp van Stichting Gekkoo. En alsof dat nog niet genoeg is, staat Breedenbroek ieder jaar in september drie dagen op zijn kop vanwege muziekfestival Broek’Rock’ Open Air, met onder andere livebands en dj’s. Kortom: in Breedenbroek is altijd wat te doen! Op zoek naar een huis in Breedenbroek? Neem vandaag nog contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden!

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp