Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Kranenburg

Makelaar Kranenburg

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Kranenburg, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Kranenburg is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Kranenburg

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Kranenburg? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Kranenburg

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Kranenburg? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Kranenburg waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Kranenburg

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Kranenburg helemaal gratis!

Wonen in Kranenburg

Kranenburg is een dorp dat aan de weg tussen Ruurlo en Vorden ligt, onder het dorp vallen ook de buurtschappen Medler  en Mossel. Het dorp valt sinds 2005 onder de gemeente Bronckhorst en heeft 5 rijksmonumenten, waaronder de kerk waarin het Heiligbeeldenmuseum is gevestigd. In het dorp vindt u ook een basisschool, het Trauma Centrum Nederland en de Vordense Auto en Motorclub ‘De Graafschaprijders’. Kranenburg telt 725 inwoners en 290 woningen.

Huis kopen in Kranenburg

Op zoek naar een woning in Kranenburg en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Als u sportief bent ingesteld is er een voetbalclub, SV Ratti en voor de auto- en motorliefhebber haalt u uw hart op bij De Graafschaprijders. Aan de rand van het dorp ligt Wijngoed Kranenburg, een Achterhoekse wijnboer met proeflokaal en kebelbaan. Cultuur doet u op in het Heiligbeeldenmuseum dat is gevestigd in de kerk in het dorp waar veel beelden bewaard zijn gebleven tijdens de beeldenstorm. Kranenburg ligt aan de N319 tussen Ruurlo en Vorden en omliggend vindt u aansluiting op N-wegen als de N312 en de N316. Voor openbare voorzieningen gaat u naar het nabijgelegen Vorden, Ruurlo of Lochem.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem