Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Maison makelaars Venlo – Beesel

Voor het werkgebied VENLO-BEESEL komen wij graag in contact met een enthousiaste makelaar welke (in de toekomst) ambities heeft om als zelfstandig franchisenemer aan de gang te gaan.
Momenteel werken wij in dit gebied vanuit ons hoofdkantoor in Panningen.

Een woning kopen of verkopen doe je niet zomaar. Dat doe je met een reden. Misschien ga je eindelijk jouw droomhuis bouwen, of is je woning te groot nu de kinderen het huis uit zijn. Hoe dan ook; het gaat niet zomaar om een huis, het gaat om jouw ’thuis’.

Wij begrijpen dat. Daarom vinden wij persoonlijke aandacht zo belangrijk. Er komt veel op je af. Zaken waar je niet dagelijks mee te maken hebt. Ook dat begrijpen wij. Wij begeleiden en ondersteunen je; vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht bij de notaris. Je staat er nooit alleen voor!

Wie wij zijn?

 • Maarten Pijnenborgh – Makelaar/Taxateur
 • Lindy Zeegers – Makelaar
 • Sandra & Ellen – Officemanagers en een stagiaire – secretariaat
 • Ellen – Tekstschrijver
 • Lotte Beenders – Directiesecretaresse & vastgoedstyliste

Wat mag je van ons verwachten?

 • Professionaliteit
  Ons team realiseert een optimale presentatie van jouw huis. Nadat we je huis hebben gestyled, gefotografeerd en beschreven, is het klaar om te flirten. Nu gaan we de juiste match verleiden 😉
 • Originaliteit
  In onze marketingcampagne maken wij gebruik van social media kanalen en moderne tools als ‘helpMee KijkMijnHuis’. Daarnaast publiceren wij je huis op landelijke woonsites zoals Funda, Jaap, Huizenzoeker en regionale sites als Woonplein Limburg.
 • Klantgerichtheid en betrokkenheid
  Komt het jou beter uit om een bezichtiging ’s avonds of in het weekend te plannen? Dat is voor ons geen enkel probleem.
 • Integriteit en eerlijkheid
  Al tijdens het eerste, vrijblijvende gesprek bespreken wij de verkoopkansen. Je ziet welke middelen nodig zijn en hoe wij deze inzetten.
 • No nonsens mentaliteit
  Je weet snel waar je aan toe bent. Bij zowel de verkoop, aankoop als taxatie van de woning.

Waar vind je ons?

Onze contactgegevens vind je beneden op deze pagina. Ons kantoor is gevestigd in het Noord-Limburgse Panningen. Van daaruit werken wij samen met alle makelaars van Maison Makelaars. Zowel lokaal, regionaal als nationaal.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 ’s avonds en zaterdag op afspraak

Hadden we al verteld dat wij werken op basis van ‘no cure, no pay’? En dat je een gratis waardebepaling van jouw huis ontvangt? Uiteraard is ook de koffie en thee bij ons gratis; kom je binnenkort een kopje drinken? Maak even een afspraak, dan heeft de makelaar ook zeker tijd voor jou.

Graag tot ziens!

Maarten Pijnenborgh
Gecertificeerd makelaar en taxateur

Sinds 1 mei 2007 ben ik werkzaam in de makelaardij en op 1 april 2017 heb ik de landelijke franchiseformule Maison Makelaars opgezet. Maison Makelaars uit meerdere kantoren en momenteel zijn we druk op zoek naar ervaren makelaars welke zich willen aansluiten bij onze formule Maison Makelaars.

Ik ben getrouwd met Caroline en we wonen samen in Meijel met onze twee Rodesian Ridgebacks (Sjuul & Luna). In de schaarse vrije tijd die we samen hebben staat quality time voorop en gaan we graag wandelen in de Peel, snuffelen op een rommelmarkt of een hapje eten.

Ooit ben ik begonnen bij de politie (12 jaar gewerkt) en vanuit een hobby de fotografie ingerold waarin ik 15 jaar als professional werkzaam ben geweest. Daarna heb ik tien jaar in de makelaardij gewerkt vanuit een franchiseconcept en op 1 april 2017 ben ik mijn eigen franchiseformule begonnen. In mijn hele werkzame leven speelt de MENS een belangrijke rol. Hoe kan ik mensen helpen? Hoe krijg ik het mooiste uit de mens? Hoe kan ik de droom van mensen laten uitkomen?

Ik ben bestuurlijk betrokken bij Ondernemend Meijel, MKB Noord Limburg en lid van het algemeen bestuur van VBO Makelaar. Tevens ben ik voorzitter van het Broodfonds Peel en Maas. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het dorpsoverleg Meijel Kerngroep wonen en de stichting Wonen in Peel en Maas.

Als eigenaar van de franchiseformule Maison Makelaars en mijn eigen kantoor Peel en Maas/Horst ad Maas volg ik actief alle ontwikkelingen op de woningmarkt en probeer ik daarin op originele wijze een voorloper te zijn.

Voor onze franchise formule willen we graag onze kantoren volledig zelfstandig laten opereren maar willen we hun ook ontzorgen op allerhande marketing activiteiten waarbij je bij ons in een gespreid bedje terecht komt.

Wij staan altijd open voor een gesprek!

Lindy Zeegers
Makelaar

Na het afronden van mijn opleiding ondernemer detailhandel, ben ik snel daarna de horeca ingerold. Daar ben ik een aantal jaren werkzaam in geweest, maar kwam toch tot de conclusie dat mijn passie daar niet lag. Opzoek naar een nieuwe uitdaging. Werken met mensen heb ik altijd erg leuk gevonden en dat wilde ik graag blijven doen. Binnen de makelaardij ben je iedere dag in contact met mensen, wat ik erg leuk vind. Ondertussen ben ik alweer een jaartje werkzaam bij Maison Makelaars, waar ik me helemaal thuis voel.

Samen met mijn vader, moeder en broertje woon ik op een boerderij in Liessel. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriendinnen, speel ik tennis en houd ik van lekker eten.

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek!

Lotte Beenders
Directiesecretaresse – vastgoedstyliste

Na een stageperiode in 2018 en vakantiewerkzaamheden in 2019 werd ik in 2020 gevraagd om Ellen te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik in november 2020 vast in dienst ben gekomen als directiesecretaresse.

Doordat het contact met de klant als directiesecretaresse voornamelijk telefonisch of per mail verloopt miste ik het persoonlijk (face-to-face) contact. Daarom ben ik de uitdaging aangegaan om een opleiding te volgen tot vastgoedstyliste en inmiddels heb ik al veel klanten een advies mogen geven over het stylen van hun woning voor de verkoop.

In 2021 ben ik met mijn vriend gaan samenwonen in Roggel en hebben we de gehele woning naar onze eigen smaak verbouwd. De ervaring die ik inmiddels had opgedaan als styliste kon ik hierbij goed toepassen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden, achter en voor de bar of langs het voetbalveld.

Binnen Maison Makelaars hou ik me voornamelijk bezig met het ontzorgen van Maarten en ik ben ook het aanspreekpunt van de nieuwbouwprojecten, zowel voor de aannemer en ontwikkelaar als de klanten. Ik hoop je snel een keer tegen de komen in je woning of bij ons op kantoor!

Ellen van Mourik
Office Manager / Tekstschrijfster

Op jonge leeftijd had ik al veel interesse in (ver)talen, teksten en schrijven en daarom ben ik gaan studeren op de Vertaalacademie in Maastricht. Sinds augustus 2016 ben ik tekstschrijver voor Maison Makelaars en een jaar later ben ik ook op kantoor komen werken als Office Manager.

Samen met mijn man, vier kinderen en een beestenboel woon ik in Meijel. De kinderen en de dieren zijn mijn grootste hobby en daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn of om lekker in de tuin te werken. Ook maak ik graag lange wandelingen met onze honden.

Als Office Manager ben ik je aanspreekpunt via diverse kanalen, beheer ik de agenda en draag ik zorg voor de financiële administratie. Daarnaast ben ik tekstschrijver en kom ik dus langs in jouw woning. Om de woning zo snel mogelijk te verkopen is een wervende tekst heel belangrijk. De eerste zinnen moeten ‘prikkelen’ om verder te lezen en de lezer verleiden om een bezichtigingsafspraak te maken. Omdat jij de woning natuurlijk het beste kent lopen we hier samen doorheen om een zo aantrekkelijk mogelijke tekst te maken.

Sandra Oostdam
Office manager

Wij zijn nog niet zo lang geleden verhuisd naar het zonnige zuiden (Limburg). Ons huis in Meijel hebben wij dan ook aangekocht samen met Maarten, zeker omdat de markt hier toch weer net even anders in dan in Zuid-Holland. Het westen is de markt toch anders en de prijzen liggen ook vele malen hoger. Deze samenwerking vond ik erg prettig verlopen.

Zo zijn wij in contact gekomen en ben ik later benaderd door Maarten toen hij tijdens de vakantiedrukte opvang zocht. Dit is zo goed bevallen dat ik nu voor vast in dienst ben gekomen. Hiervoor heb ik 15 jaar met veel plezier bij De Leeuw Makelaardij in Katwijk gewerkt en heb ik dus best wel wat ervaring opgedaan.

De reden voor onze verhuizing is dat we de paarden aan huis wilden hebben. Wij hebben een mooie boerderij gekocht met een stuk grond waar wij een rijbaan hebben aangelegd. Iets van je hobby je werk maken. Ik ben ook Revalidatietrainer voor paarden en geef ik les aan huis en train ik paarden op locatie. Dit kan ik nu goed combineren samen met mijn kantoorbaan.