Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Linde

Makelaar Linde

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Linde, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Linde is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Linde

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Linde? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Linde

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Linde? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Linde waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Linde

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Linde helemaal gratis!

Wonen in Linde

Linde is een buurtschap dat precies in het midden van de driehoek tussen Vorden, Ruurlo en Hengelo ligt. Het buurtschap is vooral bekend van haar markante molen, de Lindensche Molen. Maar omdat Linde ongeveer op de helft van het Pieterpad ligt, de bijna 500 km lange wandelroute van Pieterburen naar de Sint-Pietersberg. Linde heeft verspreide huizen in het buurtschap met een kleine kern rondom de molen aan de Lindseweg.

Huis kopen in Linde

Op zoek naar een woning in Linde en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? In en om Linde zijn een aantal campings en B&B’s gevestigd, veelal gericht op wandelaars die het Pieterpad bewandelen. Bezoek de Lindensche Molen wanneer het welkomstbord langs de weg staat en nuttig wat lekkers bij het naastgelegen restaurant ‘t Proathuus. Het Lindense Volksfeest vindt ieder 4e weekend van september plaats. Voor openbare voorzieningen rijdt u in enkele autominuten naar Ruurlo of Vorden. Omliggende N-wegen zijn de N315, de N316 en de N319.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem