Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Bekveld

Makelaar Bekveld

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Bekveld, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Bekveld is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Bekveld

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Bekveld? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Bekveld

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Bekveld? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Bekveld waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Bekveld

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Bekveld helemaal gratis!

Wonen in Bekveld

Bekveld is een buurtschap dat tussen Hengelo, Keijenborg en Toldijk in ligt en maakte tot 2005 deel uit van de gemeente Hengelo. Bekveld heeft samen met het buurtschap Gooi zo’n 360 inwoners en ligt ten westen van Hengelo. Er is een christelijke basisschool, kinderboerderij met oude landbouwwerktuigen en de 18e-eeuwse boerderij ‘t Riefel die ambachtelijk ijs bereidt. Vanwege het kleinschalige karakter betekent wonen in Bekveld wonen in een gezellig dorp waar men zijn buren nog steeds echt kent en noaberschap nog bestaat.

Huis kopen in Bekveld

Op zoek naar een woning in Bekveld en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Het grootste deel van de bewoners van Bekveld werkt in een van de omliggende steden zoals Doetinchem, Doesburg, of Zutphen. Via de omliggende N-wegen zoals de N316, N314, N317 en N330 heeft u een uitstekende verbinding met deze steden. Bent u sportief aangelegd? Vlakbij in Hengelo ligt V. en AV. Pax, de voetbal en atletiekvereniging. Voor openbare voorzieningen gaat u naar Hengelo. Elk jaar vinden er diverse festiviteiten plaats zoals in september het Bekvelds feest plaats en in het voorjaar het schaapscheerdersfeest.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem