Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Etten

Makelaar Etten

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Etten, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Wilt u dus een huis kopen of verkopen in Etten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Etten

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Etten? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Etten

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Etten? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Etten waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Etten

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Etten helemaal gratis! 

Wonen in Etten

Etten is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Tot en met 2004 hoorde Etten bij de gemeente Gendringen. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 hoort Etten bij de gemeente Oude IJsselstreek. Een inwoner van Etten is geen Etter! Een inwoner van Etten noemt men een Ettenaar. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u als Ettenaar terecht in de naastgelegen plaatsen Terborg, Ulft en Silvolde. Hier vindt u ook diverse middelbare scholen.

Huis kopen in Etten

Etten heeft een basisschool, katholieke basisschool De Klimpaal. Lekker uitwaaien kan natuurlijk langs de oevers van de Oude IJssel, op slechts enkele minuten fietsafstand van Etten. Hier vindt u niet alleen prachtige wandelroutes, maar ook fietsroutes van diverse afstanden. Of natuurlijk bij Recreatieplas Slootermeer. Jaarlijks wordt in Etten carnaval gevierd, onder andere door Carnavalsvereniging De Deurzetters. Met Pasen loopt heel Etten en omstreken uit voor het Paasvuur. Onder het genot van een drankje en veel gezelligheid wordt dan het Paasvuur aangestoken.
 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp