Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Varsseveld

Makelaar Varsseveld

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Varsseveld, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze regio. Niet voor niets is de Achterhoek een erg gewilde regio om te wonen! Bij de aankoop of verkoop van uw woning zetten wij graag onze kennis van de woningmarkt in om u te adviseren. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij luisteren naar uw verhaal en zoeken samen met u naar uw droomhuis. 

Aankoopmakelaar Varsseveld

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Varsseveld? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Varsseveld

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Varsseveld? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Varsseveld waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Varsseveld

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Varsseveld helemaal gratis! 

Wonen in Varsseveld

Met haar 9.000 inwoners, diverse verenigingen, een eigen station en verschillende supermarkten en andere winkels, is Varsseveld een gezellig, ondernemend dorp. In de huidige dorpskern van Varsseveld staat de Grote of Laurentiuskerk. Festival Hootchiekoe is een nieuw gezellig gezinsfestival in Varsseveld met veel theater, muziek, en cultuur. Dit festival wordt jaarlijks gedurende één weekend gehouden in mei.

Huis kopen in Varsseveld

Op zoek naar een woning in Varsseveld en benieuwd wat er zoal te doen is? In de omgeving van Varsseveld kunt u prachtig fietsen en wandelen. Via de N18, N318 en A18 bent u in een mum van tijd in de omliggende steden en dorpen zoals Doetinchem, Silvolde, Terborg en Lichtenvoorde. Maar in principe heeft u in Varsseveld alles wat u nodig heeft: supermarkten, diverse basisscholen, een openbaar zwembad, een sportschool, restaurants, cafés én cafetaria’s. Meer heeft u eigenlijk niet nodig, toch? Enthousiast geworden over Varsseveld? Neem contact met ons op! Maison Makelaars Graafschap-Midden helpt u graag om uw droomhuis in Varsseveld te vinden.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp