Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Netterden

Makelaar Netterden

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Netterden, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen: in de Achterhoek is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Wilt u een huis kopen of verkopen in Netterden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Netterden

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Netterden? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Netterden

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Netterden? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Netterden waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.
 

Waardebepaling woning Netterden

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Netterden helemaal gratis! 

Wonen in Netterden

Netterden is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Achterhoek, gemeente Oude IJsselstreek. Tot aan de gemeentelijke herindeling behoorde het tot de voormalige gemeente Gendringen. Wonen in Netterden betekent wonen in ultieme rust, maar u hoeft zich niet te vervelen: de omliggende dorpen Gendringen, Ulft, ’s-Heerenberg en het Duitse Emmerich bevinden zich op fietsafstand. Netterden is een pittoresk dorpje met nog geen 500 inwoners. Het heeft een bijzonder historisch centrum en is gelegen in een mooie, landelijke omgeving, vlakbij de Duitse grens. Toch ergens heen? Dan bent u in een mum van tijd op de A12 of de Duitse A3.

Huis kopen in Netterden

Op zoek naar een woning in Netterden en benieuwd wat er zoal te doen is? Rondom Netterden zijn prachtige wandelroutes en fietsroutes door de natuur. Wonen in Netterden betekent wonen in een prachtig dorp op een plek waar u altijd het gevoel heeft op vakantie te zijn. Dat is toch heerlijk?

Benieuwd naar dit pittoreske dorp in Gelderland? Neem direct contact op met Maison Makelaars Graafschap-Midden voor een kennismakingsgesprek! 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp