Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Online meeting


Je kunt met ons op een eenvoudige manier een online-meeting afspreken.

SKYPE:

Skype is voor een 1 op 1 gesprek de beste mogelijkheid.

Je kunt eenvoudig aan de slag met Skype. Je hoeft alleen het volgende te doen:

  1. Download Skype op je apparaat.
  2. Maak een gratis Skype-account aan.
  3. Meld je aan bij Skype.

ZOOM:
Zoom is een Clouddienst waarmee je een virtuele bijeenkomst mee kunt houden. Alsof je met elkaar aan een grote tafel zit, maar dan via het internet. Je moet wel minstens een microfoon en luidspreker hebben aangesloten op je PC en eventueel voor video een webcam. Bij een laptop is dit doorgaans al het geval, net als op je mobiele telefoon of iPad.

Hoe werkt het?
Om Zoom te kunnen gebruiken moet je een gratis stukje software installeren. Dit moet je installeren op het apparaat dat je wilt gebruiken. Kies zelf het apparaat wat je het prettigst vindt. Mocht je het vervelend vinden om de camera aan te zetten, of je hebt geen (web) camera. Geen probleem, het werkt ook zonder (web)camera en je kunt de camera ook uitzetten.

Installatie Windows Computer:

  1. Download Zoom Client for Meetings / https://zoom.us/client/latest/Zoom.pkg
  2. Installeer het op je computer.

Installatie Android telefoon of tablet:
Voor je Android telefoon of tablet ga je naar de Google Play Store, zoek hier naar zoom cloud meetings app en installeer deze.

Installatie iOS, iPhone of iPad:
Ga naar de App Store en zoek naar de app Zoom Cloud Meetings. Download en installeer deze.

Deelnemen aan een meeting:

1. Klik op Join a Meeting
2. Toets het Meeting-ID oftewel de Zoom ID-code in (zonder spaties) 3. Klik op Join

Je bent nu een deelnemer aan de bijeenkomst!

Instellingen:

Als je je microfoon wil aan- of uitschakelen, klik allereerst op Mute. Als je niet zichtbaar wil zijn klik op Stop VideoLinks onderaan zit een microfoon en camera icoontje. Er staat een streep door deze knoppen als je niet hoorbaar en/of zichtbaar bent. Wil je wel weer zichtbaar of hoorbaar zijn klik er opnieuw op. Met deze knoppen kun je ook je audio en video-instellingen aanpassen, andere luidspreker, microfoon of webcam kiezen, indien gewenst.

Wil je de inhoud van je computerscherm aan de andere deelnemers laten zien, klik op Share Screen. (Groene knop – midden onderaan) Hiermee kun je met de rest allerlei informatie delen, alleen jouw scherm is dan zichtbaar. (Doe dit niet wanneer er een zoom aan de gang is, dan kan niemand de spreker meer zien)

Wil je communiceren met tekst klik op Chat (midden onderaan) en typ je bericht; tekst verzenden met de Entertoets.
Rechts bovenaan kun je kiezen voor alleen de spreker in beeld (Speakerview) of iedereen in beeld via kleine schermpjes (Gallery).

De communicatie beëindigen gaat met Leave Meeting.


TEAMS:
Deelnemen aan een vergadering zonder een Teams-account

Je kunt op elk gewenst moment deelnemen aan een teams-vergadering, ongeacht of je al dan niet een teams-account hebt. Als je geen account hebt, voert je deze stappen uit als je wilt deelnemen als gast.

  1. Ga naar de uitnodiging voor de vergadering en selecteer deelnemen aan Microsoft teams-vergadering.
  2. Hiermee open je een webpagina, waar je twee opties ziet: Download de Windows-app en Neem deel aan de webversie. Als je deelneemt op internet, kun je Microsoft Edge of Google Chrome gebruiken. Je kunt in de browser vragen of het in orde is voor teams om de microfoon en camera te gebruiken. Zorg ervoor dat je dit toestaat, zodat je kunt zien en horen bij de vergadering.
  3. Voer je naam in en kies de audio-en video-instellingen. Kies audio uitschakelen om te voorkomen dat de vergaderruimte (of een ander apparaat dat verbinding maakt met de vergadering) in de buurt komt. Selecteer telefoon audio als je wilt luisteren naar de vergadering op je mobiele telefoon.

Download Microsoft Teams