Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Doetinchem

Bij ons geen ‘snelle jongens’, maar een ervaren, enthousiaste en vriendelijke makelaar die de tijd neemt om je een goede en duidelijke uitleg te geven. Net als een huis wat je niet alleen mooi moet vinden maar wat goed moet voelen, moet ook een makelaar bij je passen en jou aanvoelen.

Wie wij zijn?

Wij zijn André en Petra Lankveld. Samen met ons team runnen wij het kantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden in Doetinchem.

Ons team

  • André Lankveld – Makelaar
  • Petra Lankveld – Office manager
  • Jelmer Harbers – Assistent Makelaar
  • Bas Weetink – Fotograaf
  • Irene Witmajer  – Tekstschrijver
  • Sandra Tijs – inZicht woonadvies (vastgoedstyliste)

Wat mag je van ons verwachten?

Expertise
Door onze jarenlange ervaring hebben we veel expertise in de aan- en verkoop van woningen. Onze kennis van de regio en het enorme netwerk aan specialisten helpt niet alleen ons, maar zeker ook onze klanten.

Begeleiding van A t/m Z
Je kunt volledig op ons bouwen en vertrouwen dankzij onze totale begeleiding, van A tot en met Z. Wij nemen alle zorgen uit handen en bieden een full service dienstverlening.

Persoonlijk betrokken
Bij elke opdracht voelen we ons persoonlijk betrokken. Dat gaat bij ons hand in hand met professioneel werken. We staan dicht bij de klant en doen wat we zeggen. Over 10 jaar kunnen wij onze opdrachtgevers nog recht in de ogen aankijken.

Klantgerichtheid
De wensen van onze klant staan voorop. Vind jij het handiger om een bezichtiging ’s avonds of in het weekend te plannen? Dat is bij ons geen enkel probleem; ook buiten kantooruren staan wij graag voor je klaar.

Resultaat
Geen woning of opdrachtgever is hetzelfde en juist die dynamiek vinden wij fantastisch. Dit zie je terug in ons werk; om elke dag te mogen werken met verschillende mensen is een feest voor ons. We dagen onszelf uit om het beste resultaat te behalen. Voor jou!

Waar vind je ons?

Onze contactgegevens vind je beneden op deze pagina. Ons kantoor is gevestigd in Doetinchem. Van hieruit werken wij samen met alle Maison Makelaars in Nederland. Ons werkgebied ligt in de regio Graafschap-Midden, waaronder de gemeenten Doetinchem, Montferland, Oude IJsselstreek, Bronckhorst en Doesburg.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag – van 09:00 tot 17:00 ’s Avonds en zaterdag – op afspraak (ook bezichtigingen mogelijk)

Neem ook gerust contact met ons op voor een gratis waardebepaling van je huis. Je hoort de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Graag tot snel!

Reviews Maison Makelaars GM