Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Nieuw-Wehl

Makelaar Nieuw-Wehl. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Nieuw-Wehl? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Nieuw-Wehl

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Nieuw-Wehl, gemeente Doetinchem. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze gemeente. Van kasteel de Slangenburg tot de schitterende wandelroutes in Natuurpark De Koekendaal, in de bruisende Achterhoek is Nieuw-Wehl een van de prachtige, verborgen parels.
 

Aankoopmakelaar Nieuw-Wehl

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Nieuw-Wehl? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Nieuw-Wehl

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Nieuw-Wehl? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Zoekt u een rijtjeswoning of een twee-onder-een-kapwoning? Of een vrijstaande woning, villa, bungalow of boerderij? Wij zetten graag onze kennis van de woningmarkt in Gelderland in om u te adviseren. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Nieuw-Wehl waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Nieuw-Wehl

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Nieuw-Wehl helemaal gratis! 

Wonen in Nieuw-Wehl 

Nieuw-Wehl is een dorp met zo’n 500 inwoners in de gemeente Doetinchem, in de Nederlandse provincie Gelderland. Tot 1 januari 2005 vormde het samen met het buurdorp Wehl en de buurschappen Wehlse Broek en Meerenbroek de gemeente Wehl. Bij de gemeentelijke herindeling van die datum is Nieuw-Wehl bij de gemeente Doetinchem gevoegd. Nieuw-Wehl is een gemoedelijk dorp met een grote, maatschappelijke functie. De zorg voor mensen met een verstandelijke handicap maakt een belangrijk deel uit van de economie van de plaats. Elver, voorheen de Fatima-stichting, is er sinds 1963 gevestigd. Het is de grootste werkgever in Nieuw-Wehl. De hoofdvestiging is midden in het dorp gelegen. Hier wonen 220 mensen.

Huis kopen in Nieuw-Wehl

Op zoek naar een woning in Nieuw-Wehl en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? In Nieuw-Wehl worden jaarlijks meerdere activiteiten gehouden. Dit zijn onder meer het schuttersfeest van schutterij de Eendracht, het carnavalsfeest georganiseerd door carnavalsvereniging de Mölledraejers, een tractorpullingwedstrijd georganiseerd door vereniging Trekkertrek Nieuw-Wehl en een motorcrosswedstrijd georganiseerd door Wehlse Cross Events. Sinds 2018 kan het Achterwehls Oktoberfest daaraan toegevoegd worden. Dit feest wordt eveneens georganiseerd door schutterij de Eendracht. Genoeg te doen, dus! 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Doetinchem is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Doetinchem – Gaanderen – Wehl – Nieuw-Wehl – Wijnbergen