Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Veldhoek

Makelaar Veldhoek. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Veldhoek? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Veldhoek

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Veldhoek, gemeente Bronckhorst. Van de prachtige uitzichten tot bosrijke gebieden: deze streek in Gelderland is dé plek om te wonen. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland is bij Maison Makelaars Graafschap-Midden dus dé makelaar die u zoekt.

Aankoopmakelaar Veldhoek

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Veldhoek? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Veldhoek

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Veldhoek? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Veldhoek waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Veldhoek

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Veldhoek helemaal gratis! 

Wonen in Veldhoek

Veldhoek is een buurtschap in de provincie Gelderland, in de gemeente Bronckhorst en gemeente Berkelland. Veldhoek zou eigenlijk ook een dorp genoemd kunnen worden, omdat het een kerk heeft. De buurtschap Veldhoek valt, ook voor de postadressen, deels onder het dorp Hengelo Gelderland, deels onder het dorp Ruurlo.

Veldhoek ligt langs de N315, tussen Ruurlo en Zelhem. Iets verder doorrijden richting het zuiden en u bent in het levendige Doetinchem, terwijl u richting het noordwesten ook binnen een mum van tijd in Zutphen bent. Veldhoek is dan ook een perfecte plek om te genieten van de dorpse rust, maar tegelijkertijd niet al te ver van de bruisende stad te wonen. 

Huis kopen in Veldhoek

Op zoek naar een woning in Veldhoek en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Hét evenement van het jaar in de Veldhoek is het Veldhoeksfeest. Dit wordt ieder jaar in het laatste weekend van september gehouden. De aftrap is op vrijdagavond met een toneelavond, met optredens van toneelspelers uit de buurtschap en omgeving. Na afloop is er altijd gezellige dansmuziek. Zaterdagochtend komt men van heinde en verre om de optocht te bekijken. Op de weide zijn ‘s zaterdags diverse Volksspelen, met als afsluiting het Rode draad-spel. De zaterdagavond wordt afgesloten met een liveoptreden van een band. Kortom: spektakel en plezier! 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem