Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Nieuw-Dijk

Makelaar Nieuw-Dijk

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Nieuw-Dijk, gemeente Montferland. We zetten graag onze kennis van de woningmarkt in om u te adviseren. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en als makelaar in deze streek in Gelderland weten we als geen ander wat er op de woningmarkt speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Wilt u dus een huis kopen in Nieuw-Dijk, of misschien wel uw huis verkopen in Nieuw-Dijk? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Nieuw-Dijk

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Nieuw-Dijk? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Nieuw-Dijk

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Nieuw-Dijk? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Nieuw-Dijk waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Nieuw-Dijk

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Nieuw-Dijk helemaal gratis! gemakkelijk te bereiken zijn. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het naastliggende Didam.

Huis kopen in Nieuw-Dijk

Op zoek naar een woning in Nieuw-Dijk en benieuwd wat er zoal te doen is in dit dorp? Het LuDieks Tentfeest is een jaarlijks terugkerend all inclusive-feest. Dit feest wordt elk jaar gehouden op een zaterdag begin september en biedt verschillende activiteiten voor jong en oud. Daarnaast heeft Nieuw-Dijk een schutterij (Schutterij St. Antonius) en een voetbalvereniging (V.V. Sprinkhanen). Maar ook heeft Nieuw-Dijk een fanfare, carnavalsvereniging, oranjevereniging én een Sinterklaascomité. Kortom: Nieuw-Dijk kent een zeer actief verenigingsleven! 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek


Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam