Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Loil

Makelaar Loil

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Loil, gemeente Montferland. We zetten graag onze kennis van de woningmarkt in om u te adviseren. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem en als makelaar in deze streek in Gelderland weten we als geen ander wat er op de woningmarkt speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Wilt u dus een huis kopen in Loil, of misschien wel uw huis verkopen in Loil? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Loil

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Loil? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Loil

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Loil? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Loil waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Loil

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Loil helemaal gratis!

Wonen in Loil 

Loil is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Liemers, gemeente Montferland. Tot en met 2004 hoorde Loil bij de gemeente Didam. Loil heeft in 1978 geen eigen postcode en plaatsnaam gekregen in het postcodeboek, voor de postadressen ligt het dorp daarom sindsdien ‘in’ Didam. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 hoort Loil bij de gemeente Montferland. Mocht u al op zoek zijn naar een woning in Loil: Loil spreekt u uit als Lool, niet als Lojl. Loil heeft ongeveer 1.500 inwoners. Met haar uitgestrekte landschappen en schitterende vergezichten is Loil een rustig, gemoedelijk dorp waar het (bijna) altijd voelt alsof u op vakantie bent. En dat terwijl u er gewoon kunt wonen…

Huis kopen in Loil 

Loil heeft een windmolen, een katholieke kerk en een basisschool. Loil heeft enkele sport- en vele vrijetijdsverenigingen, zoals bijvoorbeeld de schutterij, de muziek- en toneelvereniging en carnavalsvereniging. Jaarlijkse hoogtepunten zijn carnaval, sfeermarkt in combinatie met de survivalrun en het schuttersfeest. De survivalrun is een groot succes: de maximaal 900 kaarten die beschikbaar zijn, zijn doorgaans al binnen een of enkele dagen uitverkocht. De inschrijving start jaarlijks op 1 april (geen grapje). Daarnaast is Loillands at the Park een tweejaarlijks festival in Loil. Dit spreekt men hetzelfde uit als Lowlands en wordt gehouden in de oneven jaren, op een zaterdag in september. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam