Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Vierakker

Makelaar Vierakker. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Vierakker? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Vierakker

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Vierakker, gemeente Bronckhorst. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze gemeente. Van kasteel de Slangenburg tot de schitterende wandelroutes in Natuurpark De Koekendaal, in de bruisende Achterhoek is Vierakker een van de prachtige, verborgen parels. 

Aankoopmakelaar Vierakker

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Vierakker? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Vierakker

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Vierakker? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Vierakker waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Vierakker

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Vierakker helemaal gratis! 

Wonen in Vierakker

Vierakker is een dorp in de gemeente Bronckhorst, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt tussen Zutphen, Vorden, Wichmond en Baak in. Vierakker heeft bijna 350 inwoners. In 1989 is het dorp middels een grenscorrectie overgegaan naar de gemeente Vorden, die op haar beurt in 2005 is opgegaan in de nieuwe gemeente Bronckhorst. Hoewel Vierakker een dorp is, is het zo dunbebouwd dat de gemeente vindt dat er geen sprake is van een bebouwde kom. Vierakker heeft geen specifieke kern en heeft bijvoorbeeld ook geen kerk of basisschool. Het hele dorp wordt dus gezien als buitengebied, en heeft daarom witte plaatsnaamborden in plaats van blauwe plaatsnaamborden. 

Huis kopen in Vierakker 

Op zoek naar een woning in Vierakker en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? De paden op, de lanen in! Vierakker is dé plek voor echte buitenmensen. Dit allemaal dankzij uitgestrekte weilanden, de IJssel op fietsafstand en ontelbaar veel wandelroutes. Loop bijvoorbeeld de Twee Dorpen Route, een wandelroute van ongeveer 5 kilometer die u door de dorpen Vierakker en Wichmond voert, of wandel langs de 16 rijksmonumenten die Vierakker rijk is. Als fietsliefhebber sluit u zich aan bij Wielervereniging RTV Vierakker-Wichmond, een wielervereniging met leden uit de gehele Achterhoek. Voor de dagelijkse boodschappen, openbaar vervoer en (basis)scholen, kunt u terecht in de omliggende steden. Via de N314 en N348 bent u razendsnel in Zutphen, Warnsveld en Brummen.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem