Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Azewijn

Makelaar Azewijn. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Azewijn? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Azewijn

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Azewijn, gemeente Montferland. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze regio. Bent u op zoek naar een makelaar in Azewijn? Wij zetten onze kennis van de woningmarkt graag in om u te adviseren bij de zoektocht naar uw droomhuis. Samen zoeken we dan de perfecte woning! 

Aankoopmakelaar Azewijn

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Azewijn? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.   

Verkoopmakelaar Azewijn

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Azewijn? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Azewijn waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Azewijn

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Azewijn helemaal gratis! 

Wonen in Azewijn 

Azewijn is een dorp met ongeveer 800 inwoners in de gemeente Montferland (in de voormalige gemeente Bergh), gelegen in de Gelderse streek De Liemers aan de voet van het Montferland en het Bergherbos. Azewijn ligt ongeveer drie kilometer ten oosten van ‘s-Heerenberg. Azewijn heeft ondanks haar redelijk kleinschalige omvang nog enkele voorzieningen, zoals een basisschool en een café met een zaal. Voor winkels kunt u terecht bij de omliggende steden en dorpen zoals Doetinchem en het Duitse Emmerich. 

Huis kopen in Azewijn

Op zoek naar een woning in Azewijn en benieuwd wat er eigenlijk te doen is? Jaarlijks zijn er diverse evenementen in Azewijn. Diverse carnavalsverenigingen in Azewijn organiseren het jaarlijkse carnaval, inclusief prachtige optocht. Daarnaast wordt jaarlijks het Paasvuur aangestoken in Azewijn. Toneelvereniging Ons Genoegen brengt bovendien elk jaar door zowel jeugd als volwassenen een uitvoering op de planken om te lachen, genieten en te ontspannen. Ook vindt in Azewijn jaarlijks de Sacramentsprocessie plaats, op de zondag na de feestdag van de Heilige Mattheus (eind september). Tot slot is ieder jaar in september de Azewijnse Kermis én in mei is in Azewijn jaarlijks het Mai-j Feest, een groots muziekfestijn.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Montferland is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Azewijn – Beek – Braamt – Didam – ’s-Heerenberg – Kilder – Lengel – Loil – Nieuw-Dijk – Stokkum – Zeddam