Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Eldrik

Makelaar Eldrik

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Eldrik, gemeente Bronckhorst. Het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden is gevestigd in Doetinchem. We kennen de regio dus als geen ander. Ieder dorp, buurtschap, maar ook elke wijk in de gemeente Bronckhorst heeft zo z’n eigen karakter, en Eldrik is een van de prachtige dorpen die deze gemeente rijk is. Voor het kopen of verkopen van een woning in deze streek in Gelderland moet u dus bij Maison Makelaars Graafschap-Midden zijn!

Aankoopmakelaar Eldrik

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Eldrik? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Eldrik

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Eldrik? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Eldrik waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Eldrik

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Eldrik helemaal gratis!

Wonen in Eldrik

Eldrik in het enige buurtschap in de gemeente Bronckhorst dat ten zuiden van de Oude IJssel ligt. Het buurtschap ligt precies tussen Doesburg en Doetinchem in en telt 100 inwoners verdeeld over 36 woningen. Hiervan zijn maar liefst 12 boerderijen als gemeentelijk monument aangemerkt en er is één rijksmonument, het trafohuisje uit 1925 aan de Eldrikseweg. Ook kent Eldrik nog een stel bijzondere inwoners, een populatie reeën voelt zich er goed thuis tussen de coulissen van het Gelderse landschap.

Huis kopen in Eldrik

Op zoek naar een woning in Eldrik? Omdat het buurtschap buiten de bebouwde kom ligt kent het witte plaatsnaamborden. Eldrik ligt rond de Eldrikseweg en grenst aan de noordzijde aan de Oude IJssel. Via de N-wegen N814, N317 en N338 doet u in enkele autominuten Doetinchem en Doesburg aan, hier vindt u ook openbare voorzieningen. Ook de A12 bij Arnhem ligt relatief dichtbij via de N813.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:

Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Bronckhorst is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:

Achter-Drempt – Baak – Bronkhorst – Dunsborg – Halle – Halle-Heide – Hengelo (Gld) – Heurne – Hoog-Keppel – Hummelo – Keijenborg – Kranenburg – Laag-Keppel – Steenderen – Toldijk – Varssel – Veldhoek – Veldwijk – Velswijk – Vierakker – Voor-Drempt – Vorden – Wichmond – Zelhem