Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Sinderen

Makelaar Sinderen

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Sinderen, gemeente Oude IJsselstreek. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van de Achterhoek. Ook weten we als geen ander wat er op de woningmarkt in Gelderland speelt. We weten welke huizen er momenteel op de markt zijn, én welke huizen er nog op de markt gaan komen. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen: in de Achterhoek is voor ieders wens de juiste woning te vinden. Wilt u een huis kopen of verkopen in Sinderen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Aankoopmakelaar Sinderen

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Sinderen? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Sinderen

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Sinderen? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Sinderen waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Sinderen

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Sinderen helemaal gratis!

Wonen in Sinderen

Sinderen is een dorp in de gemeente Oude IJsselstreek in de Nederlandse provincie Gelderland. Voorheen lag het op de grens van de voormalige gemeenten Gendringen en Wisch. Het dorp ligt op de splitsing, een driesprong, tussen Varsseveld, Dinxperlo en Gendringen. Vroeger was er een kasteel in Sinderen. Hieraan herinnert de Antoniuskapel van Sinderen nog. De weide voor boerderij “D’n Huusboer” is omringd door de oude gracht en hier zijn ook nog kelders van het kasteel te vinden. Sinderen heeft een basisschool. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het naastgelegen Varsseveld, Silvolde of Ulft. 

Huis kopen in Sinderen

Op zoek naar een woning in Sinderen en benieuwd wat er zoal te doen is? Sinderen heeft een zeer actieve sportvereniging: Sportvereniging S en O (Sinderen en Omstreken). Dit is een omnivereniging met afdelingen voor gymnastiek, volleybal, jazzgymnastiek, meer bewegen voor ouderen (Fit en Vitaal), volksdansen en recreatief voetbal. Daarnaast heeft Sinderen een Toneelgezelschap: ’t Buurtschap. Oranjevereniging Sinderen en Omstreken organiseert jaarlijks het Oranjefeest in augustus en uiteraard Koningsdag in april. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Oude IJsselstreek is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Bontebrug – Breedenbroek – Etten – Gendringen – Heelweg-Oost – Heelweg-West – Megchelen – Netterden – Silvolde – Sinderen – Terborg – Ulft – Varsselder – Varsseveld – Westendorp