Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Gaanderen

Makelaar Gaanderen

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Gaanderen, gemeente Doetinchem. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze gemeente. Van kasteel de Slangenburg tot de schitterende wandelroutes in Natuurpark De Koekendaal, in de bruisende Achterhoek is Gaanderen een van de prachtige, verborgen parels.

Aankoopmakelaar Gaanderen

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Gaanderen? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Gaanderen

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Gaanderen? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Gaanderen waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Gaanderen

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Gaanderen helemaal gratis!

Wonen in Gaanderen

Met ruim 5600 inwoners is Gaanderen een hecht dorp in de gemeente Doetinchem. Wonen in Gaanderen betekent wonen in een hechte gemeenschap in Gelderland met een rijk verenigingsleven, waar het hele jaar activiteiten voor jong en oud zijn. De dagelijkse boodschappen doet u bij de lokale bakker, slager of bij een van de twee supermarkten. Ook heeft Gaanderen diverse basisscholen. Voor sport en cultuur kunt u in Gaanderen terecht bij sport- en cultuurcentrum De Pol of een van de vele sportverenigingen. In Gaanderen is voor iedereen de perfecte woning te vinden. Dus ook voor u! Bent u op zoek naar een appartement, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning, rijtjeswoning of villa in Gaanderen? Zoekt u een huurwoning of een koopwoning, of misschien zoekt u juist wel een verkoopmakelaar voor uw woning in Gaanderen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Huis in Gaanderen kopen

Op zoek naar een woning in Gaanderen en benieuwd wat er eigenlijk in dit dorp te doen is? In Gaanderen vindt u voor ieder wat wils. Snuffel tussen allerlei huishoudelijke producten en speelgoed bij Warenhuis Koenders, geniet van ‘Kwalitatief goed eten zonder fratsen’ in eetcafé De Holle Bus of ga lekker dansen in Mood’s food-drinks-music! Even ontspannen? Wandel langs de Oude IJssel en beken, over rivierduinen en langs oude sporen van de ijzerindustrie. Gaanderen heeft een eigen treinstation aan de spoorlijn Winterswijk – Zevenaar en goede busverbindingen. Reist u liever met de auto, dan bent u via de A18 en A12 binnen een half uur in Arnhem en Doetinchem. 

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten: 
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek 

Binnen de gemeente Doetinchem is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in: 
Doetinchem – Gaanderen – Wehl – Nieuw-Wehl – Wijnbergen