Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Wijnbergen

Makelaar Wijnbergen. Wilt u graag een woning aankopen of verkopen in Wijnbergen? Klik hier om kennis te maken met Maison Makelaars Graafschap-Midden.

Makelaar Wijnbergen

Maison Makelaars Graafschap-Midden is werkzaam als makelaar en taxateur in Wijnbergen, gemeente Doetinchem. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Doetinchem, dus we kennen als geen ander de prachtige aspecten van deze gemeente. De gemeente Doetinchem is een zeer gewilde gemeente om te wonen! Bent u op zoek naar een makelaar in Wijnbergen? Neem dan contact op met het makelaarskantoor van Maison Makelaars Graafschap-Midden. Of het nu gaat om rijtjeswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, villa’s, bungalows of boerderijen: wij zetten onze kennis van de woningmarkt graag in om u te adviseren. Samen zoeken we dan de perfecte woning! 

Aankoopmakelaar Wijnbergen

Heeft u een woning die u wilt verkopen of wilt u een woning kopen in Wijnbergen? Schakel dan een goede aankoopmakelaar in! Een goede aankoopmakelaar kent de plek waar u wilt wonen en weet waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij van Maison Makelaars Graafschap-Midden adviseren u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. 

Verkoopmakelaar Wijnbergen

Zoekt u een goede verkoopmakelaar in Wijnbergen? Niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de verkoop van uw woning helpen we u graag. Ook voor appartementen en huurwoningen kunt u bij ons terecht, én voor een gratis waardebepaling van uw huis. Bent u benieuwd wat uw woning in Wijnbergen waard is? Schakel dan Maison Makelaars Graafschap-Midden in voor een gratis waardebepaling. U hoort dan de reële verkoopwaarde en ontvangt ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Waardebepaling woning Wijnbergen

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie bestaat uit een rapport waarvoor een officiële taxateur uitgebreid uw gehele woning inclusief alle eigenschappen doorloopt en vervolgens een verkoopprijs bepaalt. Dit is meestal aardig kostbaar: een taxatierapport kort al snel een paar honderd euro. Bij een waardebepaling laat uw makelaar u weten welke verkoopwaarde te verwachten is en tegen welke vraagprijs u uw woning eventueel te koop kunt zetten. Dit is handig als u nog speelt met het idee om uw woning te verkopen maar deze nog niet direct wilt laten taxeren, of benieuwd bent of u overwaarde hebt op uw woning. Bij Maison Makelaars Graafschap-Midden is een waardebepaling van uw woning in Wijnbergen helemaal gratis! 

Wonen in Wijnbergen

Eigenlijk zijn er twee Wijnbergens: de plaats is opgedeeld in een Doetinchems deel en een deel van de gemeente Montferland. Sinds 1984 is de A18 de grens tussen beide delen. In Wijnbergen wonen enkele honderden mensen. Het Montferlandse is qua oppervlakte ongeveer even groot, maar in tegenstelling tot het Doetinchemse deel is het maar dunbevolkt. Er wonen ongeveer 100 mensen. Dit deel van Wijnbergen heeft echt het karakter van een buurtschap. In vroegere tijden had Wijnbergen overigens geen straatnamen, alleen huisnummers. Dus Wijnbergen 1, Wijnbergen 2, etc. Tegenwoordig gelukkig wel, anders is het zo lastig zoeken naar het juiste huis.

Huis kopen in Wijnbergen

Op zoek naar een woning in Wijnbergen, en bent u benieuwd wat er hier eigenlijk te doen is? Wijnbergen wordt tegenwoordig eigenlijk gezien als wijk van Doetinchem. Alles wat in Doetinchem te beleven valt, beleeft u dus ook in Wijnbergen. Vanuit Wijnbergen fietst u bijvoorbeeld zo naar het centrum van Doetinchem, met winkels, cafés en restaurants. Met onderwijs-, sportvoorzieningen en speeltuinen binnen handbereik is Wijnbergen eveneens een zeer kindvriendelijke wijk. Niet onbelangrijk, als u op zoek bent naar een woning waar u met uw (jonge) gezin kunt wonen.

Maison Makelaars Graafschap-Midden is actief in de volgende gemeenten:
Bronckhorst – Doesburg – Doetinchem – Montferland – Oude IJsselstreek

Binnen de gemeente Doetinchem is Maison Makelaars Graafschap-Midden actief in:
Doetinchem – Gaanderen – Wehl – Nieuw-Wehl – Wijnbergen